Μάχη της Ντέρνα (1805): Η πρώτη επιχείρηση των ΗΠΑ εκτός συνόρων με τη βοήθεια Ελλήνων μισθοφόρων

19:57 - 13/03/2021

Έλληνες μισθοφόροι πολεμούν στο πλευρό των Αμερικανών πεζοναυτών εναντίον πειρατών της Βόρειας Αφρικής - Η κατάσταση στη Βόρεια Αφρική στις αρχές του 19ου αιώνα – Η αντίδραση των Η.Π.Α. στην αιχμαλωσία πλοίων τους από πειρατές της Μπαρμπαριάς – Η πρώτη πολεμική επιχείρηση των Η.Π.Α. εκτός Αμερικής και η νίκη τους χάρη  στη βοήθεια 38 Ελλήνων μισθοφόρων – Ποιοι ήταν και πώς βρέθηκαν οι Έλληνες στη Β. Αφρική;

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Khalid: Αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος - «Δεν ντρέπομαι για τη σεξουαλικότητά μου»

Μέρκελ: Τo βιβλίο με τα απομνημονεύματά της είναι best seller πριν κυκλοφορήσει - Η «Ελευθερία» είναι η ηχηρή επιστροφή της

Φαρμακονήσι: Επιχείρηση εντοπισμού τυχόν αγνοούμενων μεταναστών

Νίκος Μουτσινάς: Δεν είμαι δημοσιογράφος, να μου δώσει χρόνο η τηλεοπτική κοινότητα

NBA: Ο «τρομακτικός» Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στη νίκη κόντρα στους Πέισερς με 129-117 - Δείτε βίντεο

Αγγελική Νικολούλη: Μπέρδεψε το μπορντό σακάκι της τους τηλεθεατές - Δείτε τις αντιδράσεις στο Twitter