Ο Ζαχά δεν γονατίζει για το Black Lives Matter και δηλώνει: «Περήφανος που είμαι μαύρος»

18:18 - 13/03/2021

Ο Γουίλφριντ Ζαχά δεν γονάτισε κόντρα στην Γουέστ Μπρομ, όντας ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην Premier League που αποφεύγει να το κάνει

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Premier League: Ο Ζαχά δεν γονατίζει για το Black Lives Matter - «Περήφανος που είμαι μαύρος»

Premier League: Ο Γουίλφριντ Ζαχά της Κρίσταλ Πάλας είναι ο μοναδικός παίκτης στο αγγλικό πρωτάθλημα που δεν γονατίζει πριν από…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο Ζαχά δεν γονατίζει για το Black Lives Matter και δηλώνει: «Περήφανος που είμαι στέκομαι στα πόδια μου»

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Premier League που σταματάει να γονατίζει κατά την έναρξη του αγώνα είναι ο Βιλφρίντ Ζαχά. Ο εξτρέμ της Κρίσταλ Πάλας δεν ακολουθεί το... ρεύμα και την οδηγία της διοργανώτριας αρχής, η οποία έχει πάρει την απόφαση αυτή θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα κατά του ρατσισμού μετά την δολοφονική επίθεση αστυνομικών στον Τζορτζ Φλόιντ στις ΗΠΑ προ μηνών. Δεν γονάτισε ούτε σήμερα, στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με την Γουέστ Μπρομ, στέλνοντας το δικό του μήνυμα! Wilfried Zaha has called for greater efforts towards education on racial inequality and says social media companies should start taking "strong action" over racism.— Sky Sports News (@SkySportsNews) March 13, 2

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Τροχαίο στην Παραβόλα Αγρινίου - Στο νοσοκομείο ο οδηγός, δείτε φωτογραφίες

Ο Λακαφώσης είναι ασφαλισμένος στο ταμείο των δημοσιογράφων!

Sell off 4,8% στο Χρηματιστήριο Αθηνών - Η χειρότερη συνεδρίαση σε βάθος 8μήνου

Το 49% των Γάλλων θέλει η Μαρίν Λεπέν να είναι υποψήφια στις προεδρικές εκλογές, σύμφωνα με δημοσκόπηση

Συνελήφθησαν τρία άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στα Πατήσια και το Ίλιον

Μέση Ανατολή: Ισραηλινοί προωθούνται στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, εκατοντάδες κάτοικοι εκκενώνουν ξανά