«Πήρα τηλέφωνο την Μελίνα Μερκούρη γιατί ήθελα να περάσω με ρουσφέτι»
16:36 - 13/03/2021
Στον καναπέ του Έλα Χαμογέλα κάθισε ο Παντελής Καναράκης κι εξομολογήθηκε ένα απίστευτο περιστατικό ανάμεσα στον ίδιο και στην Μελίνα […]
The post «Πήρα τηλέφωνο την Μελίνα Μερκούρη γιατί ήθελα να περάσω με ρουσφέτι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παντελής Καναράκης: “Πήρα τηλέφωνο στην Μελίνα Μερκούρη για να παρέμβει και να περάσω από την σχολή”
Στο Έλα Χαμογέλα περιέγραψε ο Παντελής Καναράκης ένα περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στον ίδιο και στην Μελίνα Μερκούρη, όταν ο ηθοποιός είχε κοπεί από την σχολή του. «Το σήκωσε η αμπιγιέρ της κι είπα το όνομά μου κανονικά. Βρήκα το τηλέφωνο από μια γνωστή δημοσιογράφο των γονιών μου και την πήρα στο σπίτι. Της είπα ... Περισσότερα
To άρθρο Παντελής Καναράκης: “Πήρα τηλέφωνο στην Μελίνα Μερκούρη για να παρέμβει και να περάσω από την σχολή” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΠαντελής Καναράκης: «Πήρα τηλέφωνο την Μελίνα Μερκούρη γιατί ήθελα να περάσω με ρουσφέτι» – Τι του απάντησε (vid)
«Το σήκωσε η αμπιγιέρ της κι είπα το όνομά μου κανονικά. Βρήκα το τηλέφωνο από μια γνωστή δημοσιογράφο των γονιών μου και την πήρα στο σπίτι. Της είπα ότι έχω κοπεί και μου απάντησε ότι αγόρι μου εγώ την έχω καταργήσει την άδεια του ηθοποιού και μπορείς να παίξεις. Λέω θέλω να περάσω από την […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr