Κ. Χαριτοδιπλωμένος: «Είδα σε περιοδικό ότι εγκατέλειψα τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου» (βίντεο)

18:31 - 03/12/2019

Ύστερα από μεγάλο διάστημα, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του “Πρωινού” και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη. Ο τραγουδιστής μίλησε, μέσα σε όλα, για τις εκδηλώσεις θαυμασμού, τα δημοσιεύματα που τότε του είχαν κάνει εντύπωση αλλά και μια πρόταση “μαμούθ” που είχε απορρίψει το 1989! “Εκατομμύρια, αν βγήκαν τότε που ήταν καλές εποχές, βγήκαν από τη δουλειά όχι από λαχεία. Με πολύ κόπο και πολύ ιδρώτα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, προσθέτοντας: “Πήγε φίλος μου στις Φιλιππίνες, παντρεύτηκε και άκουγε το “Lost in the night” εκεί. Αν είναι δυνατόν”. “Είχα σπουδάσει οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων, ασχολήθηκα για τέσσερα με πέντε

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

“Είχα πάει στη Θεσσαλονίκη και έγραφαν ότι εγκατέλειψα τη γυναίκα και τα παιδιά μου…”

Ύστερα από μεγάλο διάστημα, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του “Πρωινού” και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη. Ο τραγουδιστής μίλησε, μέσα σε όλα, για τις εκδηλώσεις θαυμασμού, τα δημοσιεύματα που τότε του είχαν κάνει εντύπωση αλλά και μια πρόταση “μαμούθ” που είχε απορρίψει το 1989! “Εκατομμύρια, αν βγήκαν τότε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις