Στράτος Τζώρτζογλου: “Για τέσσερις μήνες δεν είχα ρεύμα στο σπίτι μου”
22:09 - 12/03/2021
Όσα είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου μπαίνοντς στη “Φάρμα” του ΑΝΤ1! Στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα επέστρεψε η “Φάρμα” το βράδυ της Παρασκευής στον ΑΝΤ1. Ο πρώτος ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Στράτος Τζώρτζογλου: “Για τέσσερις μήνες δεν είχα ρεύμα στο σπίτι μου” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Lamianow.gr
Όσα είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου μπαίνοντς στη “Φάρμα” του ΑΝΤ1! Στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα επέστρεψε η “Φάρμα” το βράδυ της Παρασκευής στον ΑΝΤ1. Ο πρώτος παίκτης του νέου ριάλιτι επιβίωσης ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός, μάλιστα, επέλεξε να προχωρήσε σε μια εξομολόγηση ψυχής εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους είπε το μεγάλο «ναι» […]
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΣοκάρει ο Στράτος Τζώρτζογλου: “Για τέσσερις μήνες δεν είχα ρεύμα στο σπίτι μου! Δεν είχα να πληρώσω”
Στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα επέστρεψε η “Φάρμα” το βράδυ της Παρασκευής στον ΑΝΤ1. Ο πρώτος παίκτης του νέου ριάλιτι επιβίωσης ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός, μάλιστα, επέλεξε να προχωρήσει σε μια εξομολόγηση ψυχής εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους είπε το μεγάλο «ναι» για να επιστρέψει στη φύση. Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, […]
Διαβάστε το στο irafina.gr