Στράτος Τζώρτζογλου: “Για τέσσερις μήνες δεν είχα ρεύμα στο σπίτι μου”

22:09 - 12/03/2021

Όσα είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου μπαίνοντς στη “Φάρμα” του ΑΝΤ1! Στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα επέστρεψε η “Φάρμα” το βράδυ της Παρασκευής στον ΑΝΤ1. Ο πρώτος ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Στράτος Τζώρτζογλου: “Για τέσσερις μήνες δεν είχα ρεύμα στο σπίτι μου” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στράτος Τζώρτζογλου: “Για τέσσερις μήνες δεν είχα ρεύμα στο σπίτι μου”

Lamianow.gr Στράτος Τζώρτζογλου: “Για τέσσερις μήνες δεν είχα ρεύμα στο σπίτι μου” Όσα είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου μπαίνοντς στη “Φάρμα” του ΑΝΤ1! Στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα επέστρεψε η “Φάρμα” το βράδυ της Παρασκευής στον ΑΝΤ1. Ο πρώτος παίκτης του νέου ριάλιτι επιβίωσης ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός, μάλιστα, επέλεξε να προχωρήσε σε μια εξομολόγηση ψυχής εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους είπε το μεγάλο «ναι» […] Στράτος Τζώρτζογλου: “Για τέσσερις μήνες δεν είχα ρεύμα στο σπίτι μου” Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Σοκάρει ο Στράτος Τζώρτζογλου: “Για τέσσερις μήνες δεν είχα ρεύμα στο σπίτι μου! Δεν είχα να πληρώσω”

Στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα επέστρεψε η “Φάρμα” το βράδυ της Παρασκευής στον ΑΝΤ1. Ο πρώτος παίκτης του νέου ριάλιτι επιβίωσης ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός, μάλιστα, επέλεξε να προχωρήσει σε μια εξομολόγηση ψυχής εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους είπε το μεγάλο «ναι» για να επιστρέψει στη φύση. Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Grand Hotel: Ο επίδοξος δολοφόνος του Νικόλα δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να τον βγάλει από την μέση

O επικεφαλής της ισραηλινής υπηρεσίας ασφαλείας επισκέφθηκε ινκόγκνιτο την Τουρκία, αναφέρουν δημοσιεύματα

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι υποψήφιος για προπονητής στη Μονακό σύμφωνα με τη Marca

Απαγορευμένο δακρυγόνο αέριο χρησιμοποιεί η Ρωσία στον πόλεμο με την Ουκρανία - Το CS βρέθηκε στο Ντνιπροπετρόφσκ

Αντώνης Καφετζόπουλος: Ο Ανδρέας Καραγιάννης ήρθε κι έκανε το «κοκοράκι» σε μία εκδήλωση

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Ισημερινός από τις δασικές φωτιές και την λειψυδρία – Κάηκαν 400.000 στρέμματα