Ελένη Καρακάση: «Ήταν η χειρότερη εμπειρία σε οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου»

13:36 - 12/03/2021

Η Ελένη Καρακάση, καλεσμένη στο Πρωινό, εξομολογήθηκε για ένα περιστατικό «έκρηξης» ενός ηθοποιού και σκηνοθέτη από τα ονόματα που έχουν […] The post Ελένη Καρακάση: «Ήταν η χειρότερη εμπειρία σε οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Καρακάση: «Ήταν η χειρότερη εμπειρία σε οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου»

“Την ώρα που έδινα οντισιόν άκουσα να γελάνε από κάτω όλοι, ήταν τη στιγμή που τραγούδαγα. Σταμάτησα”, αποκαλύπτει η Ελένη Καρακάση. Η Ελένη Καρακάση, καλεσμένη ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ελένη Καρακάση: «Ήταν η χειρότερη εμπειρία σε οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ελένη Καρακάση : «Με προσέβαλαν πολύ άσχημα – Ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου»

Η Ελένη Καρακάση εξομολογείται: "Με πρόσβαλαν με πολύ άσχημο τρόπο. Την ώρα που έδινα οντισιόν άκουσα να γελάνε από κάτω όλοι, ήταν τη στιγμή που τραγούδαγα. Σταμάτησα".

Διαβάστε το στο in.gr

Ελένη Καρακάση: Ήταν η χειρότερη εμπειρία σε οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου

Η Ελένη Καρακάση βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, όπου εξομολογήθηκε για ένα περιστατικό «έκρηξης» ενός ηθοποιού και σκηνοθέτη από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί το τελευταίο διάστημα, που έγινε μπροστά της. «Εμένα μου είχε τύχει να δω μια πάρα πολύ άσχημη έκρηξη που όμως, υπήρχε μία αιτία. Δεν ήταν αδικαιολόγητη η έκρηξη ενός από αυτούς τους […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αποκάλυψη Ελένης Καρακάση: Ήταν η χειρότερη εμπειρία σε οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου

Η Ελένη Καρακάση φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» και με αφορμή τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο εξομολογήθηκε τι συνέβη στην ίδια.     «Εμένα μου... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αποκάλυψη Ελένης Καρακάση: Ήταν η χειρότερη εμπειρία σε οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου

Διαβάστε το στο spoilers

Ελένη Καρακάση: Αυτή ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου

Ελένη Καρακάση: Η ηθοποιός που αυτή την περίοδο παίζει στις Άγριες Μέλισσες μίλησε για την χειρότερη εμπειρία της ζωής της σε οντισιόν με γνωστό σκηνοθέτη.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ελένη Καρακάση: Αυτή ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου

Ελένη Καρακάση: Η ηθοποιός που αυτή την περίοδο παίζει στις Άγριες Μέλισσες μίλησε για την χειρότερη εμπειρία της ζωής της σε οντισιόν με γνωστό σκηνοθέτη.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»