Δήμος Φλώρινας: Σεμινάριο του προγράμματος ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την Κατάθλιψη, με θέμα «Ενημέρωση/Ψυχο-εκπαίδευση για την κατάθλιψη»

11:53 - 12/03/2021

Ο Δήμος Φλώρινας, με τη δομή ΚΕΠ Υγείας που διαθέτει, σας προσκαλεί στο πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο του προγράμματος ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την Κατάθλιψη, με θέμα «Ενημέρωση/Ψυχο-εκπαίδευση για την κατάθλιψη» που θα πραγματοποιηθεί από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων σε συνεργασία με την Ψυχολόγο, κα Σμαράγδα Χρηστάκη, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, την ... The post Δήμος Φλώρινας: Σεμινάριο του προγράμματος ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την Κατάθλιψη, με θέμα «Ενημέρωση/Ψυχο-εκπαίδευση για την κατάθλιψη» appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Το πρωτοσέλιδο του ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ της Πέμπτης 25/4 και οι κυριότερες ειδήσεις

Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων των Ορυχείων: Κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της ΔΕΗ – Γράφουν οι Λευτέρης Ιωαννίδης και Λάζαρος Τσικριτζής

Έγιναν τα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ- Στην είσοδό του δεσπόζει ο Δικέφαλος Αετός που έγινε στην Πτολεμαΐδα

Γρεβενά: Με ένα εικονικό σκάμμα τιμούν τον Μίλτο Τεντόγλου οι μαθητές του 4ου και 5ου Δημοτικού Σχολείου

Ο πρωθυπουργός, Καραμανλής Κωνσταντίνος, στην Πτολεμαΐδα το 1958 – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον ΠΑΛΜΟ (24/4)

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Α. Ραφαηλίδη, με τα στελέχη του GOV.GR