Γιώργος Γεροντιδάκης: Η σκηνή από τις "Άγριες Μέλισσες" που έκανε τη μητέρα του να τον βρίσει
16:29 - 03/12/2019
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, από τις "Άγριες Μέλισσες", σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη Σκορδά!
Μίλησε για το ρόλο του ως Μελέτης στις Άγριες Μέλισσες, τις εξελίξεις στην σειρά, για τις πιο δύσκολες σκηνές που έχει γυρίσει, καθώς και για τις αντιδράσεις του κόσμου αλλά και της μητέρας του για τον χαρακτήρα που υποδύεται.
«Δε θα ήθελα να κάνω έναν ‘’καλό’’ ρόλο, μου αρέσει ο Μελέτης», τόνισε χαρακτηριστικά ο γοητευτικός ηθοποιός.
Δείτε όσα είπε
Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης εξομολογείται για τις Άγριες Μέλισσες – «Μέχρι και η μητέρα μου με έβρισε»
Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν σήμερα ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, […]
The post Ο Γιώργος Γεροντιδάκης εξομολογείται για τις Άγριες Μέλισσες – «Μέχρι και η μητέρα μου με έβρισε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓεροντιδάκης για Άγριες Μέλισσες: «Μέχρι και η μητέρα μου με έβρισε»
Ο ηθοποιός, που υποδύεται τον «Μελέτη», αναφέρθηκε στη δολοφονία του Γιάννου αλλά και στον διασυρμό της Βιολέτας.
Διαβάστε το στο thetoc.grΓεροντιδάκης για Άγριες Μέλισσες: Μέχρι και η μητέρα μου με έβρισε
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ήταν καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές των «Άγριων Μελισσών».
Ο ηθοποιός, που υποδύεται τον «Μελέτη», αναφέρθηκε στη δολοφονία του Γιάννου αλλά και στον διασυρμό της Βιολέτας. «Στη σκηνή με τη Θεοφανία δεν είναι ότι ζοριστήκαμε, αλλά ήταν αυτό
Διαβάστε το στο madata.gr