Η Έρρικα Πρεζεράκου “λυγίζει” για την μικρή Αναστασία

02:15 - 12/03/2021

Σε μια σπάνια εξομολόγηση προχώρησε η Έρρικα Πρεζεράκου, το βράδυ της Πέμπτης, στο Tik Talk του Alpha. Μια εξομλογήση που […] The post Η Έρρικα Πρεζεράκου “λυγίζει” για την μικρή Αναστασία appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Έρρικα Πρεζεράκου “λυγίζει” για την μικρή Αναστασία

"Είναι πάρα πολύ βάρβαρο και σκληρό αυτό το πράγμα" εξομολογήθηκε, δακρυσμένη, η Έρρικα Πρεζεράκου, σε μια σπάνια εξομολόγηση το βράδυ της Πέμπτης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Έρρικα Πρεζεράκου: Ξέσπασε σε κλάματα για την μάχη της μικρής Αναστασίας με τον καρκίνο

Καλεσμένη στο Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η Έρρικα Πρεζεράκου. To άρθρο Έρρικα Πρεζεράκου: Ξέσπασε σε κλάματα για την μάχη της μικρής Αναστασίας με τον καρκίνο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Λύγισε η Έρρικα Πρεζεράκου – Η εξομολόγησή της για τη μικρή Αναστασία

Καλεσμένη στην εκπομπή «Tik Talk» του Αντώνη Σρόιτερ ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Έρρικα Πρεζεράκου. Η γνωστή αθλήτρια μίλησε από καρδιάς για την 7χρονη... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λύγισε η Έρρικα Πρεζεράκου – Η εξομολόγησή της για τη μικρή Αναστασία

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»