Ο Γιώργος Παπαγεωργίου εξηγεί γιατί δεν ήθελε να τον συνδέουν με την μαμά του, Φιλαρέτη Κομνηνού

02:01 - 12/03/2021

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Παπαγεωργίου τη νύχτα της Πέμπτης στον ΑΝΤ1 προκειμένου να συναντήσει […] The post Ο Γιώργος Παπαγεωργίου εξηγεί γιατί δεν ήθελε να τον συνδέουν με την μαμά του, Φιλαρέτη Κομνηνού appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπαγεωργίου: Είχα κόμπλεξ, ήθελα να μην συνδέομαι με το όνομα της μητέρας μου

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού και αποκάλυψε τους λόγους που δεν ήθελε να συνδέουν το όνομά του με το δικό της, καθώς και για τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιώργος Παπαγεωργίου: Είχα κόμπλεξ, δεν ήθελα να συνδεόμαι μετο όνομά της μητέρας μου, Φιλαρέτης Κομνημού

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου τη νύχτα της Πέμπτης στον ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αγαπημένη του μητέρα και σπουδαία ηθοποιό, Φιλαρέτη Κομνηνού. Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από τη δραματική σχολή ακόμα είχα αναπτύξει ένα μεγάλο κόμπλεξ. Δηλαδή κάπως ήθελα να αποφεύγω με κάθε τρόπο […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Παπαγεωργίου: Είχα κόμπλεξ δεν ήθελα να με συνδέουν με τη μητέρα μου, Φιλαρέτη Κομνηνού

Στην εκπομπή The 2night Show στον ΑΝΤ1, βρέθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου τη νύχτα της Πέμπτης (11/03)

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Γιώργος Παπαγεωργίου: Είχα κόμπλεξ, δεν ήθελα να συνδέομαι με το όνομα της μητέρας μου

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night Show” και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού, στο γάμο του με... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Παπαγεωργίου: Είχα κόμπλεξ, δεν ήθελα να συνδέομαι με το όνομα της μητέρας μου

Διαβάστε το στο spoilers

Γιώργος Παπαγεωργίου: Είχα κόμπλεξ, δεν ήθελα να συνδέομαι με το όνομά της μητέρας μου

Για την μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου.Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου το βράδυ της Πέμπτης στον ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην του μητέρα και επίσης ηθοποιό, Φιλαρέτη Κομνηνού. «Από τη δραματική σχολή ακόμα είχα αναπτύξει ένα μεγάλο κόμπλεξ. Δηλαδή κάπως ήθελα να αποφεύγω με κάθε τρόπο να συνδέομαι με το όνομα της μητέρας μου. Μου είχε βγει μία φοβία από την ανάποδη. Για να μην έχουν να πουν, να μην έχουν να σκεφτούν ότι είμαι σε αυτή τη δουλειά ως μία συνέχεια της μητέρας μου». Στη συνέχεια ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Οτιδήποτε είχε να κάνει με δουλειές της μάνας μου το απέφευγα» πρ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε