Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: «Θυμάμαι να κουτρουβαλάω και, την ώρα που πάω να βγω, βγαίνω κάτω από τις προπέλες»

01:46 - 12/03/2021

Καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ βρέθηκε η Έρρικα Πρεζεράκου τη νύχτα της Πέμπτης στο Tik Talk του Alpha. Η γνωστή αθλήτρια […] The post Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: «Θυμάμαι να κουτρουβαλάω και, την ώρα που πάω να βγω, βγαίνω κάτω από τις προπέλες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έρρικα Πρεζεράκου: «Θυμάμαι να κουτρουβαλάω και, την ώρα που πάω να βγω, βγαίνω κάτω από τις προπέλες»

Η γνωστή αθλήτρια αναφέρθηκε από καρδιάς και λεπτομερώς στις στιγμές που βίωσε έπειτα από το τραγικό ατύχημα με το σκάφος που άλλαξε για πάντα τη ζωή της.

Διαβάστε το στο in.gr

Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου: Θυμάμαι να κουτρουβαλάω και να βγαίνω κάτω από τις προπέλες

«Ξαφνικά βρίσκομαι εκσφενδονισμένη μέσα στη θάλασσα»

Διαβάστε το στο news.gr

Έρρικα Πρεζεράκου: «Θυμάμαι να κουτρουβαλάω και βγαίνω κάτω από τις προπέλες» (video)

Η γνωστή αθλήτρια αναφέρθηκε από καρδιάς και λεπτομερώς στις στιγμές που βίωσε έπειτα από το τραγικό ατύχημα με το σκάφος που άλλαξε για πάντα τη ζωή της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»