Νίκος Νικολάου: «Κυκλοφορούν δημοσιεύματα που με εμπλέκουν αόριστα σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης»

15:33 - 11/03/2021

Μετά από μια σειρά δημοσιευμάτων που τον εμπλέκουν σε καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, ο Νίκος Νικολάου, ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί […] The post Νίκος Νικολάου: «Κυκλοφορούν δημοσιεύματα που με εμπλέκουν αόριστα σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Νίκος Νικολάου απαντά για τα δημοσιεύματα περί σεξουαλικής παρενόχλησης

«Δεν θα επιτρέψω να αμφισβητηθεί η εντιμότητά μου», τονίζει ο ηθοποιός Νίκος Νικολάου.

Διαβάστε το στο in.gr

Η δήλωση του ηθοποιού Νίκου Νικολάου για τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν με υπόθεση παρενόχλησης

Ο Νίκος Νικολάου με δήλωσή του αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Νίκος Νικολάου: Η απάντηση του ηθοποιού απαντά για τα δημοσιεύματα περί σεξουαλικής παρενόχλησης

Έντονη ήταν η αντίδραση του ηθοποιού  Νίκου Νικολάου για τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν με υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νίκος Νικολάου: Κυκλοφορούν δημοσιεύματα που με εμπλέκουν αόριστα σε υπόθεση «σεξουαλικής παρενόχλησης»

«Σε όλη μου την πορεία ως ηθοποιός, η οποία ξεπερνάει πλέον τα σαράντα χρόνια, αλλά και στο σύνολο της διαδρομής μου, ποτέ δεν έδωσα δικαίωμα να συνδεθεί το όνομά μου με οποιαδήποτε αντιδεοντολογική συμπεριφορά», δηλώνει ο ηθοποιός Νίκος Νικολάου. Ο ηθοποιός είδε το όνομα του να αναφέρεται σε δημοσιεύματα τα οποία τον εμπλέκουν σε υποθέσεις […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Νικολάου - Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Ο αναπληρωτής καλλιτεχνικός διευθυντής στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας (ΚΘΒΕ) Νίκος Νικολάου, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση. Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης έστειλε επιστολή προς τον Νίκο Νικολάου, καλώντας τον να απαντήσει εγγράφως εντός της ημέρας.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Νίκος Νικολάου: Κυκλοφορούν δημοσιεύματα που με εμπλέκουν αόριστα σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης

Λίγο αργότερα, ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, μέσα από την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι: «Ο γνωστός ηθοποιός κατέχει υψηλή θέση στα δρώμενα του πολιτισμού, κάτι αντίστοιχο με τον κ. Λιγνάδη. Οι καταγγελίες αυτές σχετίζονται με συγκεκριμένες παραστάσεις και επιθέσεις μέσα σε καμαρίνια. Δεν θα πω πού έχουν γίνει αυτές οι καταγγελίες, αλλά νομίζω ότι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Νικολάου: «Δεν υπάρχει καταγγελία εναντίον μου για σεξουαλική παρενόχληση»

«Σε όλη μου την πορεία ως ηθοποιός, η οποία ξεπερνάει πλέον τα σαράντα χρόνια, αλλά και στο σύνολο της διαδρομής μου, ποτέ δεν έδωσα δικαίωμα να συνδεθεί το όνομά μου με οποιαδήποτε αντιδεοντολογική συμπεριφορά», δηλώνει ο ηθοποιός Νίκος Νικολάου. Η δήλωση του κ. Νικολάου έχει ως εξής: «Κυκλοφορούν δημοσιεύματα που με εμπλέκουν αόριστα σε υπόθεση […] The post Νίκος Νικολάου: «Δεν υπάρχει καταγγελία εναντίον μου για σεξουαλική παρενόχληση» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Νίκος Νικολάου: Τι δηλώνει για τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν από το πρωί δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Νίκο Νικολάου σε υπόθεση To άρθρο Νίκος Νικολάου: Τι δηλώνει για τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ν.Νικολάου: «Δημοσιεύματα με εμπλέκουν αόριστα σε υπόθεση “σεξουαλικής παρενόχλησης”»

Ο Νίκος Νικολάου έδωσε την δική του απάντηση στις κατηγορίες για σεξουαλική που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και περιέχουν το όνομά του. Μετά από μια σειρά δημοσιευμάτων που τον εμπλέκουν σε καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, ο Νίκος Νικολάου, ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά Έξαψη, προχώρησε πριν από λίγο σε δημόσια δήλωση. «Κυκλοφορούν δημοσιεύματα που με εμπλέκουν αόριστα σε υπόθεση “σεξουαλικής παρενόχλησης”. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι σε όλη μου την πορεία ως ηθοποιός, η οποία ξεπερνάει πλέον τα σαράντα χρόνια, αλλά και στο σύνολο της διαδρομής μου, ποτέ δεν έδωσα δικαίωμα να συνδεθεί το όνομά μου με οποιαδήποτε αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ούτε θα επιτρέψω να συμβεί τ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Νίκος Νικολάου: Ξέσπασε με δημοσιεύματα που τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Νίκος Νικολάου απάντησε σε δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών που τον θέλουν να εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης. Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Έξαψη» με ανακοίνωσή του αναφέρει: «Κυκλοφορούν δημοσιεύματα που με εμπλέκουν αόριστα σε υπόθεση “σεξουαλικής παρενόχλησης”. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι σε όλη μου την πορεία ως ηθοποιός, η οποία ξεπερνάει πλέον τα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νίκος Νικολάου: Η απάντησή του στα δημοσιεύματα περί σεξουαλικής παρενόχλησης

by elisavet11/03/2021 18:4811/03/2021 18:502 Σε δημόσια δήλωση προχώρησε ο ηθοποιός Νίκος Νικολάου, έπειτα από σειρά δημοσιευμάτων που τον εμπλέκουν σε καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.  «Σε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νίκος Νικολάου: Η απάντησή του στα δημοσιεύματα περί σεξουαλικής παρενόχλησης

Διαβάστε το στο spoilers

Ο Νίκος Νικολάου απαντάει για τα δημοσιεύματα περί σεξουαλικής παρενόχλησης

Μετά την κυκλοφορία ορισμένων δημοσιευμάτων που τον εμπλέκουν σε περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, ο ηθοποιός Νίκος Νικολάου, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA “Έξαψη”, απαντάει με μια δημόσια δήλωση. Στη δήλωσή του, ο Νίκος Νικολάου σημειώνει πως δεν θα επιτρέπει την αμφισβήτη της εντιμότητάς του, ενώ συμπληρώνει ότι σε όλη τη διάρκεια της καριέρας […] Το άρθρο Ο Νίκος Νικολάου απαντάει για τα δημοσιεύματα περί σεξουαλικής παρενόχλησης εμφανίζεται στο iPop.

Διαβάστε το στο ipop.gr

Νίκος Νικολάου: Ο ηθοποιός απαντά για τα δημοσιεύματα περί σεξουαλικής παρενόχλησης

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε ο ηθοποιός Νίκος Νικολάου για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι υπάρχουν σε βάρος του καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.«Όποιος επιχειρήσει να σπιλώσει το όνομά μου, καλυπτόμενος πίσω από αόριστες δήθεν “πληροφορίες”, θα κληθεί άμεσα να αποδείξει τα λεγόμενά του ενώπιον των ποινικών δικαστηρίων ως κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση». Με αυτά τα λόγια ο ηθοποιός Νίκος Νικολάου διαψεύδει ότι υπάρχουν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του. Όπως τονίζει χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει κανένα ψεγάδι στην πολυετή σταδιοδρομία μου και αυτό θα το βεβαιώσουν όλοι οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες μου». Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Νικολάου: «Κυκλοφορούν

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Νικολάου: Τι δηλώνει για τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης;

Για πρώτη φορά "σπάει" τη σιωπή του

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ο Νίκος Νικολάου απαντά για τα δημοσιεύματα περί σεξουαλικής παρενόχλησης

«Δεν θα επιτρέψω να αμφισβητηθεί η εντιμότητά μου», τονίζει ο ηθοποιός Νίκος Νικολάου.

Διαβάστε το στο to10.gr

Νίκος Νικολάου: Η απάντηση του ηθοποιού απαντά για τα δημοσιεύματα περί σεξουαλικής παρενόχλησης

Έντονη ήταν η αντίδραση του ηθοποιού  Νίκου Νικολάου για τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν με υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης. Ο ηθοποιός σε δήλωσή του διαμηνύει ότι δεν θα επιτρέψει αμφισβήτηση της εντιμότητάς του, ενώ επισημαίνει ότι ο ίδιος αγνοεί οποιαδήποτε καταγγελία και κανείς δεν τον έχει ενημερώσει σχετικά. Παράλληλα, κ. Νικολάου προειδοποιεί με νομική αντίδραση κατά […] The post Νίκος Νικολάου: Η απάντηση του ηθοποιού απαντά για τα δημοσιεύματα περί σεξουαλικής παρενόχλησης appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Νίκος Νικολάου: "Κυκλοφορούν δημοσιεύματα που με εμπλέκουν αόριστα σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης"

Όσα δήλωσε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ο Νίκος Νικολάου απαντά στα δημοσιεύματα περί σεξουαλικής παρενόχλησης

«Ποτέ δεν έδωσα δικαίωμα να συνδεθεί το όνομά μου με οποιαδήποτε αντιδεοντολογική συμπεριφορά», δηλώνει ο ηθοποιός – αναπ. καλλιτεχνικός διευθυντής... The post Ο Νίκος Νικολάου απαντά στα δημοσιεύματα περί σεξουαλικής παρενόχλησης appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»