Βασίλης Τερλέγκας: «Με ενοχλεί να με λένε σκυλά, συνάδελφοί μου με έλεγαν χωριάτη»

14:42 - 11/03/2021

Στην εκπομπή “Love it” και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο Βασίλης Τερλέγκας, ο οποίος μίλησε και για τον όρο […] The post Βασίλης Τερλέγκας: «Με ενοχλεί να με λένε σκυλά, συνάδελφοί μου με έλεγαν χωριάτη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Τερλέγκας : «Με ενοχλεί να με λένε σκυλά»

«συνάδελφοί μου με έλεγαν χωριάτη», αναφέρει ο Βασίλης Τερλέγκας

Διαβάστε το στο in.gr

Βασίλης Τερλέγκας : «Με ενοχλεί να με λένε σκυλά» (vid)

Ο Βασίλης Τερλέγκας μίλησε στην εκπομπή Love it και αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό «σκυλάς» που πολλοί έχουν πει για τον ίδιο. «Το βιώνω πολύ δύσκολο όλο αυτό με τον κορονοϊό και την καραντίνα, είμαι κλεισμένος στο σπίτι, έχω πάρει 20 κιλά. Το ωραιότερο ζεϊμπέκικο που έγραψα ποτέ είναι οι Στροφές. Το “καψούρα” να το πούμε για […] Το άρθρο Βασίλης Τερλέγκας : «Με ενοχλεί να με λένε σκυλά» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Τερλέγκας: «Με ενοχλεί να με λένε συνάδελφοι μου σκυλά και χωριάτη» (βίντεο)

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου μίλησε ο Βασίλης Τερλέγκας. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε σε πολλά, όπως στον όρο «σκυλάς» και αποκάλυψε ότι τον ενοχλεί όταν τον αποκαλούν έτσι. «Το βιώνω πολύ δύσκολο όλο αυτό με τον κορονοϊό και την καραντίνα, είμαι κλεισμένος στο σπίτι, έχω πάρει 20 κιλά. Το ωραιότερο ζεϊμπέκικο που έγραψα ποτέ είναι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Βασίλης Τερλέγκας: Με ενοχλεί να με λένε σκυλά

Είναι γεγονός πως ένας από τους χώρους που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία του κορωνοϊού είναι ο καλλιτεχνικός, καθώς θέατρα, μουσικές σκηνές και κέντρα διασκέδασης, παραμένουν κλειστά. Πολλοί... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βασίλης Τερλέγκας: Με ενοχλεί να με λένε σκυλά

Διαβάστε το στο spoilers

Βασίλης Τερλέγκας: «Με πειράζει να με λένε σκυλά»

Βασίλης Τερλέγκας: «Με πειράζει να με λένε σκυλά» «Το βιώνω πολύ δύσκολο όλο αυτό με τον κορωνοϊό και την καραντίνα. Πήρα 20 κιλά» Είναι γεγονός πως ένας από τους χώρους που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία του κορωνοϊού είναι ο καλλιτεχνικός, καθώς θέατρα, μουσικές σκηνές και κέντρα διασκέδασης, παραμένουν κλειστά. Πολλοί ηθοποιοί και τραγουδιστές έχουν βρεθεί σε οικονομικό […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»