Φοβισμένη η Φαίη Σκορδά με τον Μελέτη από τις Άγριες Μέλισσες – “Θα μου επιτεθεί”!
14:45 - 03/12/2019
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, που υποδύεται τον Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες, βρέθηκε καλεσμένος της Φαίης Σκορδά το πρωί της Τρίτης. Μια […]
The post Φοβισμένη η Φαίη Σκορδά με τον Μελέτη από τις Άγριες Μέλισσες – “Θα μου επιτεθεί”! appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φοβήθηκε η Φαίη Σκορδά στον «αέρα» της εκπομπής: Θα μου επιτεθεί!
Καλεσμένο με άρωμα… μέλισσας είχε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης στο πλατό της εκπομπής...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ «Μελέτης» από τις Άγριες Μέλισσες «τρόμαξε» τη Φαίη Σκορδά: “Θα μου επιτεθεί”!
O ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης, που υποδύεται τον Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε για τον ρόλο του "κακού" της δημοφιλούς σειράς.
The post Ο «Μελέτης» από τις Άγριες Μέλισσες «τρόμαξε» τη Φαίη Σκορδά: “Θα μου επιτεθεί”! appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΦοβήθηκε η Φαίη Σκορδά στον «αέρα» της εκπομπής: Θα μου επιτεθεί!
Καλεσμένο με άρωμα… μέλισσας είχε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό». Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μελέτη στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του Ant1 βρέθηκε στην εκπομπή και κατάφερε να κάνει την παρουσιάστρια να φοβηθεί. Όλα ξεκίνησαν όταν η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον καλεσμένο της εάν θα αποδοθεί δικαιοσύνη στο σήριαλ σε ότι αφορά τον δικό του ρόλο. «Θα το θέσω αλλιώς, γιατί αποδίδεται δικαιοσύνη στην κοινωνία; Όχι. Σαν Γιώργος θα πω πως μακάρι να αποδοθεί, σαν Μελέτης δεν νομίζω. Α, μη με κοιτάζεις έτσι άγρια! Σαν Μελέτης δεν νομίζω» ανέφερε ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Τότε η […]
Διαβάστε το στο dete.gr