Επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες και θα κάνει δύσκολη τη ζωή της Ελένης

08:57 - 11/03/2021

Η καταλυτική παρέμβαση της Χατζίδου στη δίκη κατά του Βόσκαρη και η κατάθεση της ενάντια της Ελένης. Η Εύα Σιμάτου […] The post Επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες και θα κάνει δύσκολη τη ζωή της Ελένης appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ποιος επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες και θα κάνει δύσκολη τη ζωή της Ελένης;

Η Χατζίδου ανατρέπει τα πάντα στη δίκη κατά του Βόσκαρη, στις Άγριες Μέλισσες. 

Διαβάστε το στο in.gr

Επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες και θα κάνει δύσκολη τη ζωή της Ελένης

“Έχει πίκρα σε σχέση με την Ελένη. Είναι μία σχέση μίσους, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν παραδέχεται και πάρα πολλά χαρακτηριστικά της”, δηλώνει η Εύα Σιμάτου, η οποία επιστρέφει στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Η καταλυτική παρέμβαση της Χατζίδου στη δίκη κατά του Βόσκαρη και η κατάθεση της ενάντια της Ελένης. Η Εύα Σιμάτου μιλά -στο 7 […] The post Επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες και θα κάνει δύσκολη τη ζωή της Ελένης appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφει στο Διαφάνι και κάνει άνω – κάτω τη ζωή της Ελένης

Η Εύα Σιμάτου θα επιστρέψει στη σειρά “Άγριες Μέλισσες” και η παρέμβασή της στη δίκη του To άρθρο Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφει στο Διαφάνι και κάνει άνω – κάτω τη ζωή της Ελένης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας στο πλευρό της Ελένης

ΕΛΛAΔΑ  Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στις Άγριες Μέλισσες κατά τα επόμενα επεισόδια.  Η δίκη του Μάνου Βόσκαρη ξεκινά και κάποια στιγμή καλείται και η Μυρσίνη να καταθέσει. Ο Δούκας έρχεται σε συνεννόηση με τον Βόσκαρη, προσπαθώντας να μείνει κρυφός ο ρόλος της συζύγου του σε αυτή την υπόθεση. Τότε αποκαλύπτεται πως οι δύο άντρες κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά από το παρελθόν. Ο Δούκας είναι αποφασισμένος να απαλλαγεί μια για πάντα από αυτόν τον άνδρα. Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’CLOCK- ο Σεβαστός ζητά από τον Γραμματικό ν’ αποσύρει την κατάθεση της Μυρσίνης κι εκείνος ακόμη μία φορά βρίσκεται σε δίλημμα ανάμεσα στην οικογένεια της γυναίκας του και στη δουλ

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αναστάσης Ροϊλός: «Η ταινία έγινε αλλά εγώ αναγκάστηκα να φύγω»

Απόστολος Λύτρας στο Live News: «Μιλούσα με την πρώην σύζυγό μου όσο ήμουν στη φυλακή, όφειλε να βάλει το παιδί να με πάρει ένα τηλέφωνο»

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Δημοσίευσε τα ομοφοβικά σχόλια για την παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει

Έλενα Τσαγκρινού: «Έσπασαν» τα νερά όταν πήγα για περπάτημα 36 εβδομάδων»

Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη: Βάφτισαν την κόρη τους με νονά τη Μπέττυ Μαγγίρα

Γιώργος Καράβας: «Δεν έχουμε μιλήσει με τη Βίκυ Καγιά»