Λούκας Γιώρκας: «Με πήγε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου»
02:01 - 11/03/2021
Ο Λούκας Γιώρκας ήταν καλεσμένος στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι αναφέρθηκε στην άσχημη εμπειρία που είχε […]
The post Λούκας Γιώρκας: «Με πήγε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λούκας Γιώρκας: Με πήγε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου
«Έμεινα 4 ώρες στο νερό και πήγα στο νοσοκομείο λόγω υποθερμίας» εκμυστηρεύτηκε ο Λούκας Γιώρκας.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΛούκας Γιώρκας: Πήγα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου
Ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας μίλησε για την τραυματική εμπειρία που είχε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων βίντεο κλιπ.
Διαβάστε το στο NewsBombΛούκας Γιώρκας: «Με πήγε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου»
Καλεσμένος στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Λούκας Γιώρκας και αναφέρθηκε στην άσχημη εμπειρία που είχε στα γυρίσματα του...
Διαβάστε το στο govastileto.grΛούκας Γιώρκας: Το περιστατικό που τον έστειλε στο νοσοκομείο – «Δεν μπορούσα να ελέγξω το σώμα μου»
Για την τραυματική εμπειρία που είχε κατά τη διάρκει γυρισμάτων βίντεο κλιπ και όχι μόνο, μίλησε ο Λούκας Γιώρκας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης. Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο στην Κύπρο, με τον τραγουδιστή να μεταφέρεται σε νοσοκομείο για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που αντιμετώπισε. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στα όσα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛούκας Γιώρκας: Πήγα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο από τα γυρίσματα
Ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την περιπέτειά του στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το νέο του τραγούδι «Μου έλειψες πολύ» του Αντώνη Βαρδή.Ο Λουκάς Γιώρκας βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του «The 2Night Show» όπου μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια με τις κρίσεις πανικού αλλά και το πως κατάφερε τον Γιάννη Βαρδή να τους εμπιστευτεί το τραγούδι του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, «Μου έλειψες πολύ» και με αφορμή αυτό θυμήθηκε ένα σχετικά πρόσφατο περιστατικό από τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ.
Το περιστατικό συνέβη τον Δεκέμβριο στη Λάρνακα όπου ο τραγουδιστής βρίσκονταν για τα γυρίσματα, τα οποία περιλάμβαναν πλάνα
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΛούκας Γιώρκας: Γιατί πήγε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο
Λούκας Γιώρκας: Χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον κράτησαν για λίγο, ενώ ο Λούκας Γιώρκας σημείωσε πως έζησε «μια περίεργη κατάσταση».
Διαβάστε το στο pagenews.grΛούκας Γιώρκας: Γιατί πήγε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο
Λούκας Γιώρκας: Χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον κράτησαν για λίγο, ενώ ο Λούκας Γιώρκας σημείωσε πως έζησε «μια περίεργη κατάσταση».
Διαβάστε το στο