Παπασταθόπουλος: «Προτεραιότητά μου ο Ολυμπιακός, θα δούμε στο μέλλον για την Εθνική»
11:53 - 10/03/2021
Μεγάλη συνέντευξη στο Fottball London παραχώρησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπασταθόπουλος : Προτεραιότητά μου ο Ολυμπιακός – Θα δούμε στο μέλλον για την Εθνική
Μεγάλη συνέντευξη στο football.london παραχώρησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ
Διαβάστε το στο in.grΠαπασταθόπουλος : Προτεραιότητά μου ο Ολυμπιακός – Θα δούμε στο μέλλον για την Εθνική
Μεγάλη συνέντευξη στο football.london παραχώρησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ
Διαβάστε το στο tovimaΠαπασταθόπουλος: «Θα νικήσει ο Ολυμπιακός» - Τι παραδέχθηκε για Άρσεναλ
Παπασταθόπουλος: «Θα νικήσει ο Ολυμπιακός» - Τι παραδέχθηκε για Άρσεναλ
10/03/2021
Με επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Άρσεναλ, αλλά και πίστη ότι μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League μίλησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Έλληνας στόπερ παραδέχθηκε ότι θα είναι περίεργο το συναίσθημα ν’ αντιμετωπίσει την προηγούμενη ομάδα του, ωστόσο το χαρακτήρισε πρόκληση.
Παρόλο που τόνισε λοιπόν ότι οι Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ είναι μεγάλοι παίκτες (και υπάρχει ως ενδεχόμενο ο ίδιος να έχει ως παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας τον Εμβιλά), δήλωσε αισιόδοξος ότι θα
Διαβάστε το στο filathlos.gr