Έκοψαν την Λ.Κανέλλη από τον αέρα του ΣΚΑΙ γιατί μετέφερε το «πάμε να τους γαμ...» του αστυνομικού (βίντεο)

11:08 - 10/03/2021

«Πάμε να τους γαμ...» είπε αστυνομικός σε συναδέλφους του κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με βίντεο. Το περιστατικό αυτό σχολίασε η Λιάνα Κανέλλη στον αέρα του ΣΚΑΙ, αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ένταση στο πλατό.  Η κ. Κανέλλη αρχικά αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον αστυνομικό που χτύπησε κοπέλα, ενώ στη συνέχεια καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση στον άνδρα της ΕΛ.ΑΣ, πριν ακολουθήσει ο εξής διάλογος με τον Δημήτρη Οικονόμου. Λιάνα Κανέλλη: «Δεν μου λέτε, την έκφραση έχετε το θάρρος να την παίξετε και την έχω πάνω μου, μία ομάδας αστυνομικών που φωνάζει "πάμε να τους γαμ..., πάμε να τους σκοτώσουμε";»Δημήτρης Οικονόμου: «Εντάξει κυρία Κανέλλη, αυτά δεν τα επιτρέπουμε

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις