Σπύρος Θεοδόσης: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου όταν τον μαχαίρωσαν»

10:34 - 10/03/2021

Ο ηθοποιός Σπύρος Θεοδόσης, που τον αγαπήσαμε αρχικά ως Στράτο στη Λάμψη και διοικητή στα «Κλεμμένα Όνειρα» στο Μega, αυτή […] The post Σπύρος Θεοδόσης: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου όταν τον μαχαίρωσαν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Θεοδόσης: Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου όταν τον μαχαίρωσαν

«Ένα πρωί με πιάνουν δυο γείτονες και με ρώτησαν αν έμαθα τι έγινε χτες βράδυ με τον Δημήτρη Λιγνάδη», λέει ο Σπύρος Θεοδόσης.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σπύρος Θεοδόσης: "Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου, όταν τον μαχαίρωσαν"

Ο Σπύρος Θεοδόσης παραδέχεται σε συνέντευξή του πως ήταν γείτονας του Δημήτρη Λιγνάδη για πολλά χρόνια.

Διαβάστε το στο thebest.gr

“Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου, όταν τον μαχαίρωσαν”

Ο Σπύρος Θεοδόσης παραδέχεται σε συνέντευξή του πως ήταν γείτονας του Δημήτρη Λιγνάδη για πολλά χρόνια. To άρθρο “Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου, όταν τον μαχαίρωσαν” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ο ηθοποιός Σπύρος Θεοδόσης αποκαλύπτει: Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου όταν τον μαχαίρωσαν

Ο ηθοποιός Σπύρος Θεοδόσης έκανε γνωστό ότι για πολλά χρόνια ήταν γείτονας με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Διαβάστε το στο thetoc.gr

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου, όταν τον μαχαίρωσαν»

Διαβάστε το στο e-daily.gr

“Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου, όταν τον μαχαίρωσαν”

Ο Σπύρος Θεοδόσης παραδέχεται σε συνέντευξή του πως ήταν γείτονας του Δημήτρη Λιγνάδη για πολλά χρόνια. Μιλώντας στην ΟΝ Τime και τη Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε πως έμεναν σε απόσταση 30 μέτρων στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. Ο Σπύρος Θεοδόσης δεν θα ξεχάσει ποτέ όταν ένα πρωί τον έπιασαν οι γείτονες και του είπαν «έμαθες […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σπύρος Θεοδόσης: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου όταν τον μαχαίρωσαν»

"Ένα πρωί με πιάνουν δυο γείτονες και με ρώτησαν αν έμαθα τι έγινε χτες βράδυ με τον Δημήτρη Λιγνάδη", λέει ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»