Σπύρος Θεοδόσης: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου όταν τον μαχαίρωσαν»
10:34 - 10/03/2021
Ο ηθοποιός Σπύρος Θεοδόσης, που τον αγαπήσαμε αρχικά ως Στράτο στη Λάμψη και διοικητή στα «Κλεμμένα Όνειρα» στο Μega, αυτή […]
The post Σπύρος Θεοδόσης: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου όταν τον μαχαίρωσαν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Θεοδόσης: Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου όταν τον μαχαίρωσαν
«Ένα πρωί με πιάνουν δυο γείτονες και με ρώτησαν αν έμαθα τι έγινε χτες βράδυ με τον Δημήτρη Λιγνάδη», λέει ο Σπύρος Θεοδόσης.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΣπύρος Θεοδόσης: "Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου, όταν τον μαχαίρωσαν"
Ο Σπύρος Θεοδόσης παραδέχεται σε συνέντευξή του πως ήταν γείτονας του Δημήτρη Λιγνάδη για πολλά χρόνια.
Διαβάστε το στο thebest.gr“Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου, όταν τον μαχαίρωσαν”
Ο Σπύρος Θεοδόσης παραδέχεται σε συνέντευξή του πως ήταν γείτονας του Δημήτρη Λιγνάδη για πολλά χρόνια.
To άρθρο “Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου, όταν τον μαχαίρωσαν” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΟ ηθοποιός Σπύρος Θεοδόσης αποκαλύπτει: Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου όταν τον μαχαίρωσαν
Ο ηθοποιός Σπύρος Θεοδόσης έκανε γνωστό ότι για πολλά χρόνια ήταν γείτονας με τον Δημήτρη Λιγνάδη
Διαβάστε το στο thetoc.gr“Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου, όταν τον μαχαίρωσαν”
Ο Σπύρος Θεοδόσης παραδέχεται σε συνέντευξή του πως ήταν γείτονας του Δημήτρη Λιγνάδη για πολλά χρόνια. Μιλώντας στην ΟΝ Τime και τη Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε πως έμεναν σε απόσταση 30 μέτρων στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. Ο Σπύρος Θεοδόσης δεν θα ξεχάσει ποτέ όταν ένα πρωί τον έπιασαν οι γείτονες και του είπαν «έμαθες […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣπύρος Θεοδόσης: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου όταν τον μαχαίρωσαν»
"Ένα πρωί με πιάνουν δυο γείτονες και με ρώτησαν αν έμαθα τι έγινε χτες βράδυ με τον Δημήτρη Λιγνάδη", λέει ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο patrasevents.gr