Γιάννης Πλούταρχος: Αποκάλυψε γιατί συμμετέχει σε μουσικό ριάλιτι

20:45 - 09/03/2021

Ο Γιάννης Πλούταρχος έδωσε μια αναλυτική συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους δέχτηκε να συμμετέχει σε μουσικό ριάλιτι.Ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τους λόγους που παίρνει μέρος στο μουσικό ριάλιτι House of Fame. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δήλωσε πως αποφάσισε να πει το μεγάλο «ναι», εξαιτίας της απραξίας που έφερε στην επαγγελματική του ζωή ο κορονοϊός. ‘Ετσι, συμμετέχει στο House of Fame, ώστε να ρθει ξανά σε επαφή με τον κόσμο. «Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω συνέχεια, ειδικά με την καριέρα μου ήμουν με τη βαλίτσα μου στο χέρι. Ένιωσα εδώ και έναν χρόνο ότι δεν ε

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά