Γιάννουλης: «Θέλω να μείνω στη Νόριτς!»

20:07 - 09/03/2021

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε για την εμπειρία του στη Νόριτς και το αγγλικό πρωτάθλημα, εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στα «καναρίνια» και να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Premier League. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Είναι δύσκολο αλλά αγώνα με αγώνα νομίζω ότι γίνομαι και καλύτερος. Έχω ακόμη να δώσω πολλά στην ομάδα και ελπίζω […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιαννούλης: «Ελπίζω να παραμείνω στη Νόριτς»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ μίλησε για... Το άρθρο Γιαννούλης: «Ελπίζω να παραμείνω στη Νόριτς» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Γιαννούλης: «Ελπίζω η Νόριτς να με αγοράσει»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος παίζει στη Νόριτς με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, δήλωσε πως εύχεται στο τέλος της σεζόν τα «καναρίνια» να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς και να συνεχίσει στην Αγγλία!

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Γιαννούλης: «Ελπίζω να με αγοράσει η Νόριτς»

Γιαννούλης: «Ελπίζω να με αγοράσει η Νόριτς» 09/03/2021 Ο Δημήτρης Γιαννούλης μοιράστηκε τις πρώτες του εντυπώσεις από τη Νόριτς, ελπίζοντας πως στο τέλος της σεζόν τα «καναρίνια» θα ενεργοποιήσουν την υποχρεωτική οψιόν αγοράς του από τον ΠΑΟΚ. Ο Κατερινιώτης μπακ δείχνει να απολαμβάνει το πρώτο διάστημα στα «καναρίνια», ευχόμενος να κυλήσουν όλα ομαλά στην παρουσία της στη Νόριτς. «Είναι δύσκολο αλλά παιχνίδι με παιχνίδι νομίζω ότι γίνομαι και καλύτερος. Έχω ακόμη να δώσω πολλά στην ομάδα και ελπίζω στο τέλος της σεζόν η Νόριτς να θέλει να με αγοράσει. Ίσως την επόμενη σεζόν να είμαι ακόμη καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια που θα έχ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Γιαννούλης : «Ελπίζω να παραμείνω στη Νόριτς»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη Νόριτς, εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα της Championship και τη νέα σεζόν.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»