Νιόπλιας: «Είναι δύσκολη στιγμή, αλλά δεν είμαι παιδάκι»
15:15 - 09/03/2021
Ο νέος προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας, παραδέχτηκε ότι κανείς δεν φανταζόταν πως θα έφτανε η ομάδα στο σημείο να παλεύει παραμονή, αλλά εξέφρασε την πίστη του για σωτηρία.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νιόπλιας: «Δύσκολη η στιγμή, αλλά γι αυτό είμαστε εδώ»
Ο Νίκος Νιόπλιας επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ μετά από τέσσερα χρόνια και σήμερα, Τρίτη (9/3) παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου...
Διαβάστε το στο ZouglaΝιόπλιας: Είναι δύσκολη στιγμή αλλά δεν είμαι παιδάκι
Χθες ανέλαβε καθήκοντα, σήμερα ο Νίκος Νιόπλιας παρουσιάστηκε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ως ο νέος τεχνικός του συλλόγου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ηρακλειώτικης -μεταξύ άλλων- ομάδας υπογράμμισε πως είναι μια δύσκολη περίοδος, δηλώνοντας έτοιμος να αλλάξει την κατάσταση προς το καλύτερο.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΝιόπλιας: “Είναι μια δύσκολη στιγμή, όμως δεν είμαι παιδάκι”
Ο Νίκος Νιόπλιας παρουσιάστηκε επίσημα ως νέος προπονητής του ΟΦΗ και τόνισε πως στόχος είναι ξεκάθαρα η παραμονή στην κατηγορία. Ο ΟΦΗ παρουσίασε το νέο τεχνικό της ομάδας, Νίκο Νιόπλια, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 56χρονος τεχνικός τόνισε πως είναι μία δύσκολη περίοδος, αλλά ο ίδιος είναι έτοιμος να αλλάξει την […]
The post Νιόπλιας: “Είναι μια δύσκολη στιγμή, όμως δεν είμαι παιδάκι” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΝιόπλιας: «Δύσκολη στιγμή, κανείς δεν περίμενε οτι θα φτάναμε εδώ» (vid)
Νιόπλιας: Παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής του ΟΦΗ.
Το άρθρο Νιόπλιας: «Δύσκολη στιγμή, κανείς δεν περίμενε οτι θα φτάναμε εδώ» (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΝιόπλιας: «Δύσκολη η στιγμή, αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ»
Απόλυτα ρεαλιστής για τη δεινή βαθμολογική θέση του ΟΦΗ, αλλά συνάμα αισιόδοξος για την αναστροφή του αρνητικού κλίματος, παρουσιάστηκε ο Νίκος Νιόπλιας ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου, στη συνέντευξη για…
Διαβάστε το στο politik.grΝιόπλιας: «Δύσκολη η στιγμή, αλλά γι΄ αυτό είμαστε εδώ»
Ο Νίκος Νιόπλιας επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ μετά από τέσσερα χρόνια και σήμερα, Τρίτη (9/3) παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου.
Διαβάστε το στο analitis.grΝιόπλιας : «Είναι δύσκολη στιγμή, αλλά δεν είμαι και παιδάκι» (vid)
Στους δημοσιογράφους οι οποίοι καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ παρουσιάστηκε ο Νίκος Νιόπλιας, δηλώνοντας απόλυτα έτοιμος για να ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση,
Διαβάστε το στο to10.gr