Γιώργος Κωνσταντίνου για τον εθισμό του με τον τζόγο: Κανείς δεν βγαίνει νικητής, είναι ένα σκαλοπάτι που οδηγεί στην κατηφόρα

07:54 - 09/03/2021

Για τον εθισμό του με τον τζόγο μίλησε στο Ενώπιος Ενωπίω ο ηθοιποιός Γιώργος Κωνσταντίνου, κάτι το οποίο έχει γράψει και σε ένα βιβλίο του. «Όλοι έχουν μείνει σε αυτό το σημείο του βιβλίου μου γιατί πουλάει. Θα είχα κάθε λόγο να το εξαφανίσω… Νομίζω ότι ο τζόγος κατά την φιλοσοφική μου άποψη, είναι έμφυτος. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Κωνσταντίνου για τον τζόγο: «Κανείς δεν βγαίνει νικητής» – Τα παιδικά του χρόνια και οι έρωτες [βίντεο]

Για τον εθισμό του με τον τζόγο μίλησε στο Ενώπιος Ενωπίω ο ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου, κάτι το οποίο έχει γράψει και σε ένα βιβλίο του. «Όλοι έχουν μείνει σε αυτό το σημείο του βιβλίου μου γιατί πουλάει. Θα είχα κάθε λόγο να το εξαφανίσω… Νομίζω ότι ο τζόγος κατά την... The post Γιώργος Κωνσταντίνου για τον τζόγο: «Κανείς δεν βγαίνει νικητής» – Τα παιδικά του χρόνια και οι έρωτες [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γιώργος Κωνσταντίνου για εθισμό στον τζόγο: Κανείς δεν βγαίνει νικητής, όποιος τζογάρει χάνει

Ο ηθοποιός ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον Νίκο Χατζηνικολάου πως «ήταν μια παγίδα. Έγραψα αυτό το πράγμα για να πω πόσο καταστροφικό είναι, όπως θα έλεγα και για τα ναρκωτικά». Ειδικότερα, όπως είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου: «Όλοι έχουν μείνει σε αυτό το σημείο του βιβλίου μου γιατί πουλάει. Θα είχα κάθε λόγο να το εξαφανίσω… Νομίζω […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Συναγερμός για ένοπλο με καραμπίνα στην Ηλιούπολη – Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη σύζυγό του

Συναγερμός για ένοπλο στην Ηλιούπολη

Βρετανός βρέθηκε απανθρακωμένος στο όχημα του στην Κεφαλονιά

Στο αυτόφωρο ο σερβιτόρος που μετέφερε την τούρτα που προκάλεσε τη φωτιά στο μπαρ στο Παγκράτι

Κρήτη: Άνδρας έπεσε σε πηγάδι σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου

Πυροβολισμοί στο Λονδίνο με ένα 9χρονο κορίτσι και έναν 34χρονο άνδρα τραυματίες