Ο Γιώργος Κωνσταντίνου για τον εθισμό που είχε από τον τζόγο
01:00 - 09/03/2021
Στο Ενώπιος Ενωπίω ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Κωνσταντίνου, όπου μίλησε για την μεγάλη καριέρα του αλλά και τον εθισμό που […]
The post Ο Γιώργος Κωνσταντίνου για τον εθισμό που είχε από τον τζόγο appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε για τον εθισμό του με τον τζόγο, και την σχέση με την κόρη του
«Την μητέρα μου την ενοχλούσε που δεν την παντρεύτηκε ο πατέρας μου και ήμουν εξώγαμο παιδί» είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓιώργος Κωνσταντίνου: Την μητέρα μου την ενοχλούσε που ήμουν εξώγαμο παιδί (vids)
Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (8/3) ο Γιώργος Κωνσταντίνου και συναντήθηκε τηλεοπτικά – μετά από 20 ολόκληρα χρόνια – με τον ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Κωνσταντίνου: Την μητέρα μου την ενοχλούσε που ήμουν εξώγαμο παιδί (vids) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓιώργος Κωνσταντίνου: Γι’ αυτό αποκάλυψα τον εθισμό μου από τον τζόγο - «Είναι καταστροφικός»
Ο Γιώργος Κωσταντίνου μίλησε για τον εθισμό του στον τζόγο αποκαλύπτοντας γιατί δεν αποσιώπησε το κομμάτι αυτό της ζωής του…
Διαβάστε το στο NewsBombΟ Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε για τον εθισμό που είχε από τον τζόγο
Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Κωνσταντίνου, όπου μίλησε για την μεγάλη καριέρα του αλλά και τον εθισμό...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιώργος Κωνσταντίνου: Γι’ αυτό αποκάλυψα τον εθισμό μου από τον τζόγο - «Είναι καταστροφικός»
Ο Γιώργος Κωσταντίνου μίλησε για τον εθισμό του στον τζόγο αποκαλύπτοντας γιατί δεν αποσιώπησε το κομμάτι αυτό της ζωής του από το βιβλίο του.
Διαβάστε το στο astrology.grΓιώργος Κωνσταντίνου: Τι είπε για τον εθισμό του στον τζόγο
«Ήταν μια παγίδα. Έγραψα αυτό το πράγμα για να πω πόσο καταστροφικό είναι, όπως θα έλεγα και για τα ναρκωτικά» ανέφερε ο ηθοποιός Καλεσμένος του...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Κωνσταντίνου: Τι είπε για τον εθισμό του στον τζόγο
Διαβάστε το στο spoilersΓιώργος Κωνσταντίνου: Ήμουν εθισμένος στον τζόγο
Γιώργος Κωνσταντίνου: Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι στο παρελθόν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα εθισμού στον τζόγο.
Διαβάστε το στο pagenews.grΓιώργος Κωνσταντίνου: Ήμουν εθισμένος στον τζόγο
Γιώργος Κωνσταντίνου: Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι στο παρελθόν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα εθισμού στον τζόγο.
Διαβάστε το στο