Ο Γιώργος Κωνσταντίνου για τον εθισμό που είχε από τον τζόγο

01:00 - 09/03/2021

Στο Ενώπιος Ενωπίω ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Κωνσταντίνου, όπου μίλησε για την μεγάλη καριέρα του αλλά και τον εθισμό που […] The post Ο Γιώργος Κωνσταντίνου για τον εθισμό που είχε από τον τζόγο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Κωνσταντίνου: Αυτές είναι οι ταινίες που ξεχωρίζω

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε για τον εθισμό του με τον τζόγο, και την σχέση με την κόρη του

«Την μητέρα μου την ενοχλούσε που δεν την παντρεύτηκε ο πατέρας μου και ήμουν εξώγαμο παιδί» είπε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιώργος Κωνσταντίνου: Την μητέρα μου την ενοχλούσε που ήμουν εξώγαμο παιδί (vids)

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (8/3) ο Γιώργος Κωνσταντίνου και συναντήθηκε τηλεοπτικά – μετά από 20 ολόκληρα χρόνια – με τον ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Γιώργος Κωνσταντίνου: Την μητέρα μου την ενοχλούσε που ήμουν εξώγαμο παιδί (vids) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιώργος Κωνσταντίνου: Γι’ αυτό αποκάλυψα τον εθισμό μου από τον τζόγο - «Είναι καταστροφικός»

Ο Γιώργος Κωσταντίνου μίλησε για τον εθισμό του στον τζόγο αποκαλύπτοντας γιατί δεν αποσιώπησε το κομμάτι αυτό της ζωής του…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε για τον εθισμό που είχε από τον τζόγο

Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Κωνσταντίνου, όπου μίλησε για την μεγάλη καριέρα του αλλά και τον εθισμό...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιώργος Κωνσταντίνου: Γι’ αυτό αποκάλυψα τον εθισμό μου από τον τζόγο - «Είναι καταστροφικός»

Ο Γιώργος Κωσταντίνου μίλησε για τον εθισμό του στον τζόγο αποκαλύπτοντας γιατί δεν αποσιώπησε το κομμάτι αυτό της ζωής του από το βιβλίο του.

Διαβάστε το στο astrology.gr

Γιώργος Κωνσταντίνου: Τι είπε για τον εθισμό του στον τζόγο

«Ήταν μια παγίδα. Έγραψα αυτό το πράγμα για να πω πόσο καταστροφικό είναι, όπως θα έλεγα και για τα ναρκωτικά» ανέφερε ο ηθοποιός Καλεσμένος του... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Κωνσταντίνου: Τι είπε για τον εθισμό του στον τζόγο

Διαβάστε το στο spoilers

Γιώργος Κωνσταντίνου: Ήμουν εθισμένος στον τζόγο

Γιώργος Κωνσταντίνου: Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι στο παρελθόν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Γιώργος Κωνσταντίνου: "Ήμουν εθισμένος στον τζόγο"

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου για τον εθισμό του στον τζόγο - "Ήταν μια παγίδα" (video)

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γιώργος Κωνσταντίνου: Ήμουν εθισμένος στον τζόγο

Γιώργος Κωνσταντίνου: Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι στο παρελθόν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε