Κατερίνα Βρανά: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της

17:00 - 08/03/2021

Η Κατερίνα Βρανά έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και πώς έχει αλλάξει η ζωή της.Η Κατερίνα Βρανά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για το ατύχημα που άλλαξε την ζωή της, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ αναφέρθηκε και στον έρωτα. Η δημοφιλής stand up comedian δήλωσε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, πως «η όραση είναι το χειρότερο. Γιατί δεν μπορώ να φάω. Δεν βλέπω καλά κοντά. Ένα διάστημα δεν έβλεπα καθόλου. Το βρήκα σουρεάλ να είμαι και παράλυτη και τυφλή. Είπα δεν το δέχομαι. Σιγά σιγά άρχισε να επανέρχεται η όρασή μου». Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως «είμαι νορμάλ άνθρωπος. Είμαι πιο αισιόδοξη από ότι α

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Κουλιανού: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας της

Ένα πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε όταν έπαιζε σε μια παράσταση αποκάλυψε για πρώτη φορά η Βίκυ Κουλιανού μιλώντας στην... The post Βίκυ Κουλιανού: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας της appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά