Μαρία Ιωαννίδου: Το πιο sexy εξώφυλλο στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είμαι εγώ (βίντεο)

10:45 - 03/12/2019

Οι δημοσιογράφοι ρωτούν και η Μαρία Ιωαννίδου απαντά, με ατάκες μεταξύ αστείου και σοβαρού, η μία καλύτερη από την άλλη.

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ιωαννίδου: «Είμαι το πιο sexy εξώφυλλο στην Ελλάδα»

Η απολαυστική Μαρία Ιωαννίδου απέδειξε πόσο χιούμορ έχει! «Είμαι νέα, είμαι ωραία, είμαι ταλαντούχα, παίζω στο Μην Ψαρώνεις, κάνω επιτυχία είμαι και πλούσια. Το πιο sexy εξώφυλλο στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είμαι εγώ. Φωτογράφιση με μαγιό; Καλέ γυμνή! Γιατί μπορώ! Άντε γεια», είπε σε δήλωσε της η Μαρία Ιωαννίδου με χιούμορ View this post on Instagram Αλίκη Βουγιουκλάκη, Φρέντυ Γερμανός και Μαρία Ιωαννίδου σε ένα χαρούμενο "κλικ"???? #vintagegreece #vintage #retro #alikivougiouklaki #frentigermanos #mariaioannidou #star #actress #legend #tbt #old #greece #instavintage #instagreece #smile A post shared by VintageGreece (@vintagegreece) on Apr 19, 2019 at 12:28am PDT

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Τα 'δώρα' του Νετανιάχου στον Τραμπ - Πώς θα τον 'βοηθήσει' μέσω της εκεχειρίας στη Γάζα

Σε κρίση η Γερμανία - Διαλύθηκε ο κυβερνητικός συνασπισμός Σολτς

Όλγα Κεφαλογιάννη στην Απογευματινή: "Η διαγραφή Σαμαρά ήταν μια δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση"

Επιχείρηση - εκκαθάριση στους εκλογικούς καταλόγους: Ποιοι διαγράφονται από τις λίστες και ποιοι πρέπει να συμβουλευτούν την εφαρμογή "Μάθε πού ψηφίζεις" του υπουργείου Εσωτερικών

Στέφανος Κασσελάκης: Κάνει "βαφτίσια" στο νέο κόµµα μέσω διαδικτύου - Ο Ευάγγελος Αποστολάκης άνοιξε την πόρτα εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ

Απεργία 20ης Νοέμβρη: Η σημασία της ημέρας και τα αιτήματα των κλάδων