Νιόπλιας στους παίκτες: «Στο τέλος της σεζόν δεν θα είμαστε σε άλλη κατηγορία»

12:34 - 08/03/2021

Ο Νίκος Νιόπλιας έπιασε δουλειά σήμερα (8/3) στον ΟΦΗ ως πρώτος προπονητής. Τι είπε ο κόουτς στους ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νιόπλιας: “Στο τέλος θα είμαστε στην ίδια κατηγορία”

Τη βεβαιότητα ότι ο ΟΦΗ θα δεν θα έχει πρόβλημα να παραμείνει στην κατηγορία εξέφρασε ο Νίκος Νιόπλιας στην πρώτη του ομιλία ως προπονητής στους παίκτες της ομάδας. «Η ομάδα ήθελε να επιλέξει έναν προπονητή που σας ξέρει και τον ξέρετε. Είμαι εδώ για να πετύχουμε όλοι μαζί. Πρώτα για τον εαυτό σας, αλλά και […] The post Νιόπλιας: “Στο τέλος θα είμαστε στην ίδια κατηγορία” appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Νιόπλιας στους παίκτες του ΟΦΗ: «Στο τέλος της σεζόν δεν θα είμαστε σε άλλη κατηγορία»

Νιόπλιας στους παίκτες του ΟΦΗ: «Στο τέλος της σεζόν δεν θα είμαστε σε άλλη κατηγορία» 08/03/2021 Ο Νίκος Νιόπλιας, παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ από τον διευθυντή ποδοσφαίρου Γιάννη Σαμαρά και τους ξεκαθάρισε πως στο τέλος θα πάρουν αυτό που αξίζουν. Ο νέος προπονητής της ομάδας της Κρήτης μεταξύ άλλων ανέφερε:  “Σας γνωρίζω και με γνωρίζετε καλά. Όλοι είστε φίλοι μου και θα συνεχίσετε να είστε φίλοι μου μέχρι να περνάμε τις γραμμές του γηπέδου. Όταν ξαναβγαίνουμε από το γήπεδο είμαι εδώ για ό, τι θέλει ο καθένας σας. Όποιο πρόβλημα κι αν έχετε μπορούμε να το λύσουμε. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα γιατί και με τον Περικλή (Παπαπανα

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Νιόπλιας : «Ο ΟΦΗ δεν γυρίζει σε άλλη κατηγορία»

Ο Νίκος Νιόπλιας επιχείρησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ