Ο Κώστας Δόξας στο TLIFE: “Έχει στηθεί μια ιδιότυπη τηλεοπτική προανάκριση, χωρίς ΚΑΝ να έχω καταστεί κατηγορούμενος”
12:15 - 08/03/2021
Μια νέα δικαστική διαμάχη είδε το φως της δημοσιότητας της τελευταίες ημέρες η οποία όμως απ΄
To άρθρο Ο Κώστας Δόξας στο TLIFE: “Έχει στηθεί μια ιδιότυπη τηλεοπτική προανάκριση, χωρίς ΚΑΝ να έχω καταστεί κατηγορούμενος” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Δόξας: Έχει στηθεί μια ιδιότυπη τηλεοπτική προανάκριση, χωρίς καν να έχω καταστεί κατηγορούμενος
Ο Κώστας Δόξας δηλώνει ότι «Θα παλέψω εντίμως στα δικαστήρια για το καλό της κόρης μου»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΚώστας Δόξας: Έχει στηθεί μια τηλεοπτική προανάκριση, χωρίς να είμαι κατηγορούμενος
Στο φως της δημοσιότητας έρχονται λεπτομέρειες της δικαστικής διαμάχης του Κώστας Δόξα και της πρώην συζύγου του, Μαρίας Δεληθανάση. Η δεύτερη κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία τον ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Κώστας Δόξας: Έχει στηθεί μια τηλεοπτική προανάκριση, χωρίς να είμαι κατηγορούμενος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚώστας Δόξας: Έχει στηθεί μια ιδιότυπη τηλεοπτική προανάκριση, χωρίς καν να έχω καταστεί κατηγορούμενος
Η δικαστική διαμάχη που είδε το φως της δημοσιότητας της τελευταίες ημέρες – η οποία όμως απ΄ ότι φαίνεται μετρά ήδη τρία χρόνια έχει πρωταγωνιστές τον Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγός του Μαρία Δεληθανάση.
Διαβάστε το στο thebest.grΚώστας Δόξας: “Έχει στηθεί μια ιδιότυπη τηλεοπτική προανάκριση, χωρίς ΚΑΝ να έχω καταστεί κατηγορούμενος”
Η δικαστική διαμάχη που είδε το φως της δημοσιότητας της τελευταίες ημέρες -η οποία όμως απ΄ ότι φαίνεται μετρά ήδη […]
The post Κώστας Δόξας: “Έχει στηθεί μια ιδιότυπη τηλεοπτική προανάκριση, χωρίς ΚΑΝ να έχω καταστεί κατηγορούμενος” appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚώστας Δόξας: «Έχει στηθεί μια ιδιότυπη τηλεοπτική προανάκριση χωρίς καν να έχω καταστεί κατηγορούμενος»
ΕΛΛAΔΑ
Την παύση οποιασδήποτε αναφοράς στο πρόσωπό του ζήτησε ο Κώστας Δόξας, αναφορικά με τις καταγγελίες της συζύγου του για σωματική βία εκ μέρους του, τις οποίες διαψεύδει τονίζοντας ότι οι σχετικές φωτογραφίες έχουν παρουσιαστεί στο δικαστήριο κατά το παρελθόν και έχουν απορριφθεί.
“Θα ήθελα να σας επισημάνω για άλλη μια φορά τα εξής: η κα Δεληθανάση δεν είναι μια γυναίκα που βρήκε το θάρρος να μιλήσει τώρα. Διαθέτει πλήρη νομική κάλυψη και προστασία εδώ και τρία χρόνια στις μεταξύ μας δικαστικές αντιδικίες.
Οι ισχυρισμοί της περί δήθεν ξυλοδαρμών έχουν προβληθεί ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΥ στη δίκη περί ασφαλιστικών μέτρων και αγωγής της για την επιμέλεια του τέκνου μας και την διατροφή της ίδιας και
Διαβάστε το στο topontiki.grΔόξας: “Έχει στηθεί μια ιδιότυπη προανάκριση, χωρίς ΚΑΝ να έχω καταστεί κατηγορούμενoς"
Τι απαντά στις κατηγορίες της πρώην σύζυγού του;
Διαβάστε το στο ekriti.gr