Η Στέλλα Μιζεράκη διαψεύδει ότι έχει σχέση με τον Γιάννη Λεβεντάκη
09:48 - 03/12/2019
Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν την Στέλλα Μιζεράκη να είναι και πάλι ζευγάρι με τον Γιάννη Λεβεντάκη. Η νικήτρια του Power of Love […]
The post Η Στέλλα Μιζεράκη διαψεύδει ότι έχει σχέση με τον Γιάννη Λεβεντάκη appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέλλα Μιζεράκη: Απαντά on camera στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι ξανά με τον Γιάννη Λεβεντάκη
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso η Στέλλα Μιζεράκη είναι ξανά ζευγάρι με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Λεβεντάκη. Η πρώην παίκτρια του Power of Love...
Διαβάστε το στο ZouglaΗ Στέλλα Μιζεράκη διαψεύδει ότι έχει γυρίσει στην αγκαλιά του πρώην της
Πριν λίγες μέρες, ήρθαν στο φως δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως η νικήτρια του Power of Love 1 γύρισε...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣτέλλα Μιζεράκη: Απαντά on camera στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι ξανά με τον Γιάννη Λεβεντάκη
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso η Στέλλα Μιζεράκη είναι ξανά ζευγάρι με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Λεβεντάκη.
Η πρώην παίκτρια του Power of Love,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ Στέλλα Μιζεράκη διαψεύδει ότι έχει σχέση με τον Γιάννη Λεβεντάκη (VIDEO)
Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν την Στέλλα Μιζεράκη να είναι και πάλι ζευγάρι με τον Γιάννη Λεβεντάκη.
Η νικήτρια του Power of Love και ο πρώην παίκτης του Game of Love διασκέδασαν παρέα σε νυχτερινό κέντρο. Μάλιστα, στην παρέα τους ήταν και ο πατέρας του Γιάννη, ο εφοπλιστής Γιώργος Λεβεντάκης.
Όταν οι δημοσιογράφοι, όμως, ρώτησαν σχετικά την Στέλλα, εκείνη διέψευσε τις φήμες, αναφέροντας τα εξής: “Δεν έχω κάτι αυτό τον καιρό, είμαι μόνη μου, είμαι πάρα πολύ καλά και μπορούμε να κάνουμε παρέα και με πρώην και με νυν. Εφόσον είμαστε καλά με όλους, μπορούμε να είμαστε όλοι φίλοι. Δεν έχω τίποτα με κανέναν, την αγάπη μου, τα φιλιά μου και όποιος θέλει να πει κάτι κακό για μένα, πιστεύω ότι θα του γ
Διαβάστε το στο thestival.grΣτέλλα Μιζεράκη: Είναι και πάλι ζευγάρι με τον Γιάννη Λεβεντάκη;
Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν την Στέλλα Μιζεράκη να είναι και πάλι ζευγάρι με τον Γιάννη Λεβεντάκη. Η νικήτρια του Power of Love και ο πρώην παίκτης του Game of Love διασκέδασαν παρέα σε νυχτερινό κέντρο. Μάλιστα, στην παρέα τους ήταν και ο πατέρας του Γιάννη, ο εφοπλιστής Γιώργος Λεβεντάκης. Όταν οι δημοσιογράφοι, όμως, ρώτησαν σχετικά την […]
Διαβάστε το στο irafina.grΗ Στέλλα Μιζεράκη διαψεύδει ότι έχει γυρίσει στην αγκαλιά του πρώην της
Πριν λίγες μέρες, ήρθαν στο φως δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως η νικήτρια του Power of Love 1 γύρισε στην αγκαλιά του πρώην της, Γιάννη Λεβεντάκη. Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τη Στέλλα Μιζεράκη σε βραδινή της έξοδο και όπως ήταν αναμενόμενο την ρώτησαν αν ισχύει η συγκεκριμένη είδηση. Η νικήτρια του Power of Love απάντησε ξεκάθαρα και χαμογελαστά.«Δεν έχω κάτι αυτό τον καιρό, είμαι μόνη μου, είμαι πάρα πολύ καλά και μπορούμε να κάνουμε παρέα και με πρώην και με νυν. Εφόσον είμαστε καλά με όλους, μπορούμε να είμαστε όλοι φίλοι. Δεν έχω τίποτα με κανέναν, την αγάπη μου, τα φιλιά μου και όποιος […]
Διαβάστε το στο dete.gr