Άκης Δείξιμος: “Ο Κώστας Δόξας είχε μια παθιασμένη σχέση με την Μαρία- Είναι λεπτό θέμα”
16:24 - 07/03/2021
Ο Άκης Δείξιμος βρέθηκε καλεσμένος στο ΣΟΥΚΟΥ Family, όπου μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά βήματα,
To άρθρο Άκης Δείξιμος: “Ο Κώστας Δόξας είχε μια παθιασμένη σχέση με την Μαρία- Είναι λεπτό θέμα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άκης Δείξιμος: «Ο Κώστας Δόξας είχε μια παθιασμένη σχέση με την Μαρία, είναι λεπτό θέμα’
Ο αδερφός του τραγουδιστή προσπαθεί, εμφανώς στεναχωρημένος, να τα μπαλώσει
Διαβάστε το στο in.grΆκης Δείξιμος: “Ο Κώστας Δόξας είχε μια παθιασμένη σχέση με την Μαρία – Είναι λεπτό θέμα”
«Όταν πήραν τηλέφωνο τον αδελφό μου ήμουν μαζί του»
Διαβάστε το στο thebest.grΆκης Δείξιμος για τον Κώστα Δόξα: «Ήμουν μαζί του εκείνη την ώρα – Ο αδελφός μου είχε μια παθιασμένη σχέση με την Μαρία – Είναι λεπτό θέμα»
Εκεί η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει τον ταλαντούχο καλλιτέχνη και για τον αδερφό του, Κώστα Δόξα, ύστερα από τις καταγγελίες που έκανε εις βάρος του η πρώην σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση και είδαν το φως της δημοσιότητας, πριν δύο ημέρες. Ο Άκης Δείξιμος, φανερά στεναχωρημένος με την όλη κατάσταση, ανέφερε χαρακτηριστικά: […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΆκης Δείξιμος : «Ο Κώστας Δόξας είχε μια παθιασμένη σχέση με την Μαρία» (vid)
Ο αδερφός του τραγουδιστή προσπαθεί, εμφανώς στεναχωρημένος, να τα μπαλώσει.
Διαβάστε το στο to10.gr