Φώτης Σεργουλόπουλος: “Όταν γεννήθηκε ο γιος μου άκουσα απίστευτα πράγματα – Ο κακοποιητικός λόγος πρέπει να σταματήσει”

16:12 - 07/03/2021

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κάθισε στον καναπέ του “Καλύτερα δε γίνεται” και ήταν χαρούμενος που βγήκε από To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: “Όταν γεννήθηκε ο γιος μου άκουσα απίστευτα πράγματα – Ο κακοποιητικός λόγος πρέπει να σταματήσει” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φώτης Σεργουλόπουλος : Όταν γεννήθηκε ο γιος μου άκουσε απίστευτα πράγματα

«Η κοινότητα των γκέι είχε δεχθεί ότι αυτό το πράγμα να κατακρίνονται, είναι κανονικό. Όχι δεν είναι κανονικό. Είναι δικαίωμά μου να ζητάω το σεβασμό. Δεν έκρυψα ποτέ τη σεξουαλικότητά μου» δήλωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Διαβάστε το στο in.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος : Όταν γεννήθηκε ο γιος μου άκουσα απίστευτα πράγματα

«Η κοινότητα των γκέι είχε δεχθεί ότι αυτό το πράγμα να κατακρίνονται, είναι κανονικό. Όχι δεν είναι κανονικό. Είναι δικαίωμά μου να ζητάω το σεβασμό. Δεν έκρυψα ποτέ τη σεξουαλικότητά μου» δήλωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Σεργουλόπουλος: “Όταν γεννήθηκε ο γιος μου άκουσα απίστευτα πράγματα"

Έκανε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»