Λυδία Κονιόρδου: Όταν ήμουν 15 ετών αποπειράθηκαν να με βιάσουν έξω από το σπίτι μου (video)
12:32 - 07/03/2021
Η ηθοποιός και πρώην υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo και στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. “Είναι σημαντικό αυτό που γίνεται με το κίνημα metoo. Έχει σπάσει η σιωπή. Είναι σημαντική στιγμή γιατί γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά όχι μόνο στο χώρο του αθλητισμού και του θεάτρου, υπάρχει για πολλές […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κονιόρδου: Αποκάλυψε πως όταν ήταν 15 ετών αποπειράθηκαν να τη βιάσουν έξω από το σπίτι της
Η ηθοποιός και πρώην υπουργός Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Λυδία Κονιόρδου, αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo και στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. «Είναι σημαντικό αυτό που γίνεται με το κίνημα metoo. Έχει σπάσει η σιωπή. Είναι σημαντική στιγμή γιατί γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά όχι μόνο στο χώρο του αθλητισμού και του θεάτρου, υπάρχει […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚονιόρδου: Όταν ήμουν 15 αποπειράθηκαν να με βιάσουν - Σώθηκε από σκυλιά (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Η ηθοποιός και πρώην υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo και στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
«Είναι σημαντικό αυτό που γίνεται με το κίνημα #metoo. Έχει σπάσει η σιωπή. Είναι σημαντική στιγμή γιατί γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά όχι μόνο στο χώρο του αθλητισμού και του θεάτρου, υπάρχει για πολλές δεκαετίες μια σιωπή, βία και κατάχρηση εξουσίας. Τα θύματα δεν πρέπει να σπιλώνονται μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη για ότι έχει συμβεί. Σε αυτό το διάστημα πρέπει τα θύματα να προστατεύονται», επισήμανε, μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open.
Σημείωσε πως η αναφορά στο όνομά της από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη ήταν ατυχής και έ
Διαβάστε το στο topontiki.grΛυδία Κονιόρδου: Όταν ήμουν 15 ετών αποπειράθηκαν να με βιάσουν έξω από το σπίτι μου
Η Λυδία Κονιόρδου αποκάλυψε πως έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού όταν ήταν 15 ετών. «Εκείνη τη στιγμή παρέλυσα. Δεν μπορούσα να υπερασπίσω τον εαυτό μου».Για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος μίλησε η Λυδία Κονιόρδου, αποκαλύπτοντας, μάλλιστα, πως η ίδια υπήρξε θύμα απόπειρας βιασμού σε ηλικία 15 ετών.
Σε δηλώσεις της στον Τ/Σ Open και την εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» η πρώην υπουργός Πολιτισμού απάντησε, μεταξύ άλλων, και στην κ. Μενδώνη, σημειώνοντας πως η αναφορά στο όνομά της ήταν άτυχη και πως έγινε για μικροπολιτικούς λόγους.
«Η Δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή κάνει το έργο της και θα αποφανθεί για ότι έχει συμβεί, αλλά σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να τα θύματα να προστατεύονται. Μην ξεχνάμε ότι,
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΛυδία Κονιόρδου: «Παρέλυσα- Αποπειράθηκαν να με βιάσουν όταν ήμουν 15 ετών»
Στο «Έλα Χαμογέλα» της Κυριακής εμφανίστηκε η Λυδία Κονιόρδου η οποία συνομίλησε με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στις καταγγελίες που πρωταγωνιστούν το τελευταίο διάστημα στον χώρο του θεάτρου ενώ απάντησε και ευθέως στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη. Αποκάλυψε επίσης ότι όταν ήταν 15 ετών αποπειράθηκαν να την βιάσουν. Όπως είπε αυτό …
Διαβάστε το στο agriniopress.gr