Κονιόρδου : Επιχείρησαν να με βιάσουν στα 15 μου – Η απάντηση στη Μενδώνη για Λιγνάδη

12:06 - 07/03/2021

Στο ελληνικό #Metoo, τη γνωριμία και τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο αναφέρθηκε η πρώην υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κονιόρδου : Επιχείρησαν να με βιάσουν στα 15 μου – Η απάντηση στη Μενδώνη για Λιγνάδη

Στο ελληνικό #Metoo, τη γνωριμία και τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο αναφέρθηκε η πρώην υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου

Διαβάστε το στο tanea.gr

Λυδία Κονιόρδου: Προσπάθησαν να με βιάσουν όταν ήμουν 15 ετών – Τι είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Στο «Έλα Χαμογέλα» της Κυριακής εμφανίστηκε η Λυδία Κονιόρδου η οποία συνομίλησε με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες που πρωταγωνιστούν το τελευταίο διάστημα στον χώρο του θεάτρου ενώ αποκάλυψε επίσης ότι όταν ήταν 15 ετών αποπειράθηκαν να την βιάσουν. Όπως είπε αυτό έγινε έξω από το... The post Λυδία Κονιόρδου: Προσπάθησαν να με βιάσουν όταν ήμουν 15 ετών – Τι είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Λυδία Κονιόρδου: Αποπειράθηκαν να με βιάσουν όταν ήμουν 15 ετών

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Λυδία Κονιόρδου: Επιχείρησαν να με βιάσουν στα 15 μου

Λυδία Κονιόρδου: Η πρώην υπουργός Πολιτισμού αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο ενώ απάντησε στις αιχμές της Λίνας Μενδώνη. Επίσης αποκάλυψε ένα άγνωστο μέχρι σήμερα περιστατικό που βίωσε στην ηλικία των 15 ετών. «Να μιλήσω για το κίνημα του #Metoo που θεωρώ ότι είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για την […] Λυδία Κονιόρδου: Επιχείρησαν να με βιάσουν στα 15 μου - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Λυδία Κονιόρδου: Αποπειράθηκαν να με βιάσουν όταν ήμουν 15 ετών...

Για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος μίλησε η πρώην υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σπιλώνονται τα θύματα. H κυρία Κονιόρδου απάντησε στην...

Διαβάστε το στο nonews-news.blogspot.com

Η Λυδία Κονιόρδου μιλάει για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος και απαντά στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη Την Κυριακή (7/3), η Λυδία Κονιόρδου εμφανίστηκε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» και μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος, λέγοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σπιλώνονται τα θύματα, ενώ απάντησε στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Κονιόρδου : Επιχείρησαν να με βιάσουν στα 15 μου – Η απάντηση στη Μενδώνη για Λιγνάδη (vid)

Διαβάστε το στο to10.gr

Για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος μίλησε η πρώην υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σπιλώνονται τα θύματα. Μιλώντας στο Open και την εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» η κυρία Κονιόρδου απάντησε στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη λέγοντας ότι η αναφορά στο όνομά της ήταν άτυχη και έγινε για μικροπολιτικούς λόγους και […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Λυδία Κονιόρδου: Επιχείρησαν να με βιάσουν στα 15 μου

Η απάντηση στη Μενδώνη για Λιγνάδη

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Κονιόρδου: Επιχείρησαν να με βιάσουν όταν ήμουν 15 ετών

Τη σε βάρος της απόπειρα βιασμού όταν ήταν 15 ετών εξομολογήθηκε σήμερα, Κυριακή, μιλώντας στο OPEN, η πρώην υπουργός Πολιτισμού, Λυδία... The post Κονιόρδου: Επιχείρησαν να με βιάσουν όταν ήμουν 15 ετών appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Μαρκόπουλο: Φωτιά στα σπίτια υπόπτων για τη δολοφονία του 5χρονου αγοριού

Κλιματική αλλαγή: Πώς τα φονικά καιρικά φαινόμενα επιδεινώνονται – Τι λένε οι επιστήμονες

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον γυναικείο κόλπο αλλά φοβάσαι να ψάξεις στο Google

Απάτη: Χιλιάδες ευρώ έχασε μία 58χρονη από μυστηριώδη εραστή – Της ζήτησε λεφτά για να την παντρευτεί

Athens Kallithea – Παναιτωλικός 1-1: Ούτε τώρα νίκη για τους γηπεδούχους – Όρθιοι οι Αγρινιώτες

Λαϊκές αγορές: Επιστρατεύουν τα social media για να προσελκύσουν νέους ηλικιακά πελάτες