Λυδία Κονιόρδου: Αποκαλύπτει αν γνώριζε για τον Λιγνάδη – Η απόπειρα βιασμού όταν ήταν 15 ετών

11:09 - 07/03/2021

Η Λυδία Κονιόρδου, γνωστή ηθοποιός αλλά και πρώην υπουργός Πολιτισμού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και To άρθρο Λυδία Κονιόρδου: Αποκαλύπτει αν γνώριζε για τον Λιγνάδη – Η απόπειρα βιασμού όταν ήταν 15 ετών δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λυδία Κονιόρδου: «Δέχθηκα απόπειρα βιασμού στα 15 μου»

Στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής η Λυδία Κονιόρδου, γνωστή ηθοποιός αλλά και πρώην υπουργός Πολιτισμού, η οποία…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Λυδία Κονιόρδου: «Δέχθηκα απόπειρα βιασμού στα 15 μου»

Στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής η Λυδία Κονιόρδου, γνωστή ηθοποιός αλλά και πρώην υπουργός Πολιτισμού, η οποία αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη, στο κίνημα Metoo αλλά και για στην νυν υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη. Σύμφωνα με όσο δήλωσε για το συγκλονιστικό περιστατικό που έγινε έξω από το σπίτι της, σώθηκε την τελευταία στιγμή. «Άρχισα […] The post Λυδία Κονιόρδου: «Δέχθηκα απόπειρα βιασμού στα 15 μου» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Η Βάσω Καζαντζίδη για την ταινία του Στέλιου Καζαντζίδη: «Δεν ξεκατινιαζόμαστε, κανένα σχόλιο»

Μαρία Αναστασοπούλου: Οι δύσκολες συνεργασίες με Δημήτρη Οικονόμου και Γιώργο Παπαδάκη – Τα υπονοούμενα και οι εντάσεις

Γιώργος Πατούλης – Νάνσυ Κοιλού: Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους

Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Αμαλιάδας: «Έχω δει τόσα πράγματα στην καριέρα μου που δε μπορώ να αποκλείσω τίποτα»

Η Υβόννη Μπόσνιακ έγινε ρεπόρτερ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και πήρε συνέντευξη από τη Μαρία Μπεκατώρου

Halloween: Οι διάσημες φέτος μεταμφιέστηκαν σε… blokcbuster