Βίκυ Κουλιανού: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας της

07:48 - 07/03/2021

Ένα πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε όταν έπαιζε σε μια παράσταση αποκάλυψε για πρώτη φορά η Βίκυ Κουλιανού...

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Κουλιανού: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας και γιατί δεν μπήκε στο Survivor

Το διάσημο μοντέλο Βίκυ Κουλιανού μιλάει για πρώτη φορά για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί αποκάλυψε για πρώτρη φορά ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Βίκυ Κουλιανού: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας και γιατί δεν μπήκε στο Survivor δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Βίκυ Κουλιανού: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Η Βίκυ Κουλιανού σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε πρώτη φορά στο πρόβλημα υγείας που της...

Διαβάστε το στο Zougla

Βίκυ Κουλιανού: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Η Βίκυ Κουλιανού σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε πρώτη φορά στο πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε όταν έπαιζε στο θέατρο. Η εντυπωσιακή ηθοποιός...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Βίκυ Κουλιανού: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας της

Lamianow.gr Βίκυ Κουλιανού: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας της Ένα πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε όταν έπαιζε σε μια παράσταση αποκάλυψε για πρώτη φορά η Βίκυ Κουλιανού μιλώντας στην εφημερίδα On time. «Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο Nomads όμως λόγω του προβλήματος που έχω στη μέση, έχω σπονδυλοαρθροπάθεια, δεν μπορώ να κάνω αγωνίσματα που έχουν τέτοιο βαθμό δυσκολίας γιατί μου έχει […] Βίκυ Κουλιανού: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας της Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Βίκυ Κουλιανού: Μίλησε για το πρόβλημα υγείας της

Βίκυ Κουλιανού: Η δίμετρη καλλονή τοπ μόντελ και ηθοποιός αποκάλυψε αν θα πήγαινε σε κάποιο ριάλιτι, ενώ παράλληλα μίλησε πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Βίκυ Κουλιανού: Μίλησε για το πρόβλημα υγείας της

Βίκυ Κουλιανού: Η δίμετρη καλλονή τοπ μόντελ και ηθοποιός αποκάλυψε αν θα πήγαινε σε κάποιο ριάλιτι, ενώ παράλληλα μίλησε πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Πρωτοχρονιά: Γιατί κόβουμε τη βασιλόπιτα και τι συμβολίζει το φλουρί

Καζακστάν: Πώς συνετρίβη το αεροπλάνο – Τα ουκρανικά drones, ο ρωσικός πύραυλος και η απώλεια ελέγχου

Ο γιος του ΜακΚίσικ είπε τα κάλαντα στα ελληνικά και η Μπέριλ ενθουσιάστηκε (vid)

Διάρρηξη σε μονοκατοικία στον Γέρακα με λεία 270.000 ευρώ – Τα βρήκαν σε κρύπτη κάτω από σκάλα

«Τι σκατά σκεφτόμουν;»: Αυτό είναι το look για το οποίο θα μετανιώνει η Ριάνα μια ζωή

Πρωτοχρονιά: Γιατί λέμε τα κάλαντα – Οι παραλλαγές των στίχων και το έθιμο