Σαράφογλου: Ο γιος μου μου έγραφε σε κάρτες «εύχομαι να αλλάξεις δουλειά»
18:22 - 06/03/2021
MEDIA
Για τη δυσκολία του γιου τους να διαχειριστεί τη δουλειά της, σε μικρότερη ηλικία, μίλησε η Μαρία Σαράφογλου, στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ.
Η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 μίλησε για το γιο της Δημήτρη, που βρίσκεται πλέον στην προεφηβεία, το πιο σημαντικό κεφάλαιο της ζωής της,
«Όταν ήταν μικρός και επειδή είχα απαιτητική θέση δεν μπορούσε να το κατανοήσει κι όποτε έβλεπε τηλεόραση την έκλεινε. “Εύχομαι να αλλάξεις δουλειά” έγραφε σε κάρτες που μου έδινε από τότε που έμαθε να γράφει», είπε η Μαρία Σαράφογλου.
Μαρία ΣαράφογλουεπάγγελμαHas video: Exclude from popular: 0
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Σαράφογλου: Ο γιος μου ευχόταν να αλλάξω δουλειά
Η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου μιλά για την ιδιαίτερη σχέση με τον γιο της, αλλά και πώς συνδυάζεται μια απαιτητική δουλειά σαν τη δική της με το μεγάλωμα ενός παιδιού.Στην εκπομπή «Μαμά-δες» μίλησε η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου όπου και περιέγραψε την ιδιαίτερη σχέση με τον γιο της.
η δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο μονάκριβος γιος της είναι για εκείνη το πιο σημαντικό κεφάλαιο της ζωής της και πάντα ξεκλέβει χρόνο από την πυρετώδη καθημερινότητά της για να περνούν χρόνο μαζί.
Βέβαια, εκείνος θα προτιμούσε να μην χάνει είναι λεπτό μακριά της κι έτσι πολλές φορές στο παρελθόν τα έβαζε με τη δουλειά της που την κρατούσε μακριά του.
«Όταν ήταν μικρός και επειδή είχα απαιτητική θέση δεν μπορο
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr