Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Όταν έκανα παρέα με άντρες ήμουν εξώλης, όταν έκανα με γυναίκες ήμουν λεσβία»

13:54 - 06/03/2021

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου κάθισε στον καναπέ του Dot και εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάσης Αναγνωστόπουλο για τα χρόνια […] The post Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Όταν έκανα παρέα με άντρες ήμουν εξώλης, όταν έκανα με γυναίκες ήμουν λεσβία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Διακοπαναγιώτου: “Όταν έκανα παρέα με άντρες με έλεγαν εξώλης και λεσβία όταν έκανα παρέα με γυναίκες”

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Μαρία Διακοπαναγιώτου η οποία μίλησε για To άρθρο Μαρία Διακοπαναγιώτου: “Όταν έκανα παρέα με άντρες με έλεγαν εξώλης και λεσβία όταν έκανα παρέα με γυναίκες” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Διακοπαναγιώτου: «Όταν έκανα παρέα με άντρες ήμουν εξώλης, όταν έκανα με γυναίκες ήμουν λεσβία» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Για τα χρόνια που έζησε στο χωριό μίλησε η Μαρία Διακοπαναγιώτου στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΙ. «Εγώ έχω μεγαλώσει σε χωριό. Δεν μπορούσα να τους βρω πουθενά. Όταν έκανα παρέα με άντρες ήμουν εξώλης και προώλης, όταν έκανα παρέα με γυναίκες ήμουν λεσβία, όταν ντυνόμουν έτσι δεν τους άρεσα, όταν ντυνόμουν όπως ήθελαν να ντυθώ πάλι δεν τους άρεσα. Δεν μπορούσα να τους βρω πουθενά», εξήγησε η ηθοποιός.  Και συνέχισε: «Βρήκα την ελευθερία μου όταν τους έγραψα όλους και άρχισα να διεκδικώ μέρα με τη μέρα αυτό που πραγματικά θέλω εγώ για να αισθάνομαι δυνατή και πώς υπάρχω μέσα σε ένα χώρο, με σεβασμό βέβαια πάνω απ’ όλα στον εαυτό μου και μετά στους άλλους».  Μαρία ΔιακοπαναγιώτουHas video: 

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»