Κώστας Δόξας: Δημοσιεύει τις δυο δικαστικές αποφάσεις και ξεσπά! “Θα παλέψω για την υπόληψή μου και για σένα Σοφία μου”
12:42 - 06/03/2021
Μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του ο Κώστας Δόξας απάντησε με δυο ανακοινώσεις για την
To άρθρο Κώστας Δόξας: Δημοσιεύει τις δυο δικαστικές αποφάσεις και ξεσπά! “Θα παλέψω για την υπόληψή μου και για σένα Σοφία μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Δόξας μετά την καταγγελία για τον ξυλοδαρμό: "Θα παλέψω για την υπόληψή μου και για εσένα Σοφία μου"
Ο Κώστας Δόξας δημοσίευσε έγγραφα από την δικαστική τους διαμάχη, ώστε να θέσει την δική του πλευρά για τις κατηγορίες της πρώην συζύγου του.
Διαβάστε το στο thetoc.grΚώστας Δόξας: Δημοσιεύει τις δυο δικαστικές αποφάσεις και ξεσπά -“Θα παλέψω για την υπόληψή μου και για σένα Σοφία μου”
Μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του ο Κώστας Δόξας απάντησε με δυο ανακοινώσεις για την υπόθεση ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου, ο τραγουδιστής δημοσίευσε αποσπάσματα από δυο δικαστικές αποφάσεις, μια του 2019 και μια του 2020. Στην πρώτη απόφαση μάλιστα του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, ο Κώστας Δόξας έχει κυκλώσει με κόκκινο μελάνι το σημείο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΞεσπά ο Κώστας Δόξας: «Θα παλέψω για την υπόληψή μου και για σένα Σοφία μου»
Ξεσπά ο Κώστας Δόξας: «Θα παλέψω για την υπόληψή μου και για σένα Σοφία μου» Αποσπάσματα από δύο δικαστικές αποφάσεις δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram ο Κώστας Δόξας. Μία ημέρα μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του και τις ανακοινώσεις τους για την υπόθεση, ανήρτησε μία δικαστική απόφαση του 2019 και μία του 2020. Στην πρώτη ανάρτηση, […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr