Νένα Χρόνοπούλου: Συγκλονίζει η ηθοποιός -“Χθες έφυγε ένα παιδί από κορονοϊό – θα μπορούσε να είναι το δικό μου”

11:07 - 06/03/2021

Ευαίσθητη και αφοσιωμένη σε όλα τα παιδιά με ειδικά χαρίσματα και ιδιαιτερότητες η Νένα Χρονοπούλου, κάνει To άρθρο Νένα Χρόνοπούλου: Συγκλονίζει η ηθοποιός -“Χθες έφυγε ένα παιδί από κορονοϊό – θα μπορούσε να είναι το δικό μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νένα Χρονοπούλου : «Χθες έφυγε ένα παιδί από κοροναϊό, θα μπορούσε να είναι το δικό μου»

Τι έγραψε σε ανάρτησή της

Διαβάστε το στο in.gr

Νένα Χρονοπούλου : «Χθες έφυγε ένα παιδί από κοροναϊό, θα μπορούσε να είναι το δικό μου»

Συγκλονίζει με πρόσφατο μήνυμά της μέσα από τα social media η Νένα Χρονοπούλου

Διαβάστε το στο tanea.gr

Συγκλονίζει η Χρονοπούλου: «Χθες έφυγε ένα παιδί από κορονοϊό, θα μπορούσε να είναι το δικό μου»

Πάντα η Νένα Χρονοπούλου καταφέρνει με τις αναρτήσεις της να συγκινήσει ή ακόμα και να συγκλονίσει, όπως έκανε με πρόσφατο μήνυμά της μέσα από τα social media. 

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Συγκλονίζει η Χρονοπούλου: «Χθες έφυγε ένα παιδί από κορονοϊό, θα μπορούσε να είναι το δικό μου»

Πάντα η Νένα Χρονοπούλου καταφέρνει με τις αναρτήσεις της να συγκινήσει ή ακόμα και να συγκλονίσει, όπως έκανε με πρόσφατο μήνυμά της μέσα από τα social media. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν σε παιδιά με ειδικά χαρίσματα και ιδιαιτερότητες μιας και μεγαλώνει τον μονάκριβο γιο της, η όμορφη ηθοποιός, συγκλονισμένη και η ίδια με […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χρονοπούλου: “Χθες έφυγε ένα παιδί από κορονοϊό. Θα μπορούσε να είναι το δικό μου”

Συγκλονίζει η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Νένα Χρονοπούλου : «Χθες έφυγε ένα παιδί από κορωνοϊό, θα μπορούσε να είναι το δικό μου» (pic)

Τι έγραψε σε ανάρτησή της

Διαβάστε το στο to10.gr

Νένα Χρόνοπούλου: «Έφυγε χθεςένα ιδιαίτερο παιδί από κoρoνoϊό – Θα μπορούσε να είναι το δικό μου»

Νένα Χρόνοπούλου: «Έφυγε χθεςένα ιδιαίτερο παιδί από κoρoνoϊό – Θα μπορούσε να είναι το δικό μου» Ευαίσθητη και αφοσιωμένη σε όλα τα παιδιά με ειδικά χαρίσματα και ιδιαιτερότητες η Νένα Χρονοπούλου, κάνει πάντα ότι μπορεί για να βοηθήσει με κάθε τρόπο. Εκείνη εξάλλου μεγαλώνει εδώ και 15 χρόνια το γιο της Χρήστο που είναι ένα παιδί […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»