Μαριλού Ρεπαπή: «Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν τι θα γίνει το παιδί μου»
10:18 - 06/03/2021
Καλεσμένη στον Οδηγό Καλής Ζωής, η Μαριλού Ρεπαπή εξομολογήθηκε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την περιπέτειά της με τον καρκίνο, πώς […]
The post Μαριλού Ρεπαπή: «Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν τι θα γίνει το παιδί μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαριλού Ρεπαπή: «Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο το πρώτο που σκέφτηκα ήταν τι θα γίνει το παιδί μου»
Καλεσμένη στον Οδηγό Καλής Ζωής, η Μαριλού Ρεπαπή εξομολογήθηκε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την περιπέτειά της με τον καρκίνο, πώς εντόπισε το πρόβλημα, τους φόβους της και πώς άλλαξε έκτοτε η ζωή της. «Είχα τη διάγνωση στα 41, εκεί που υποτίθεται ότι ξεκινάμε να κάνουμε μαστογραφίες. Στα 40 έκανα την πρώτη μαστογραφία και είχα αποτιτανώσεις. Μου λέει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαριλού Ρεπαπή: «Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο το πρώτο που σκέφτηκα ήταν τι θα γίνει το παιδί μου»
ΕΛΛAΔΑ
Για την περιπέτειά της με τον καρκίνο, τους φόβους της και την αλλαγή της ζωής της μίλησε η Μαριλού Ρεπαπή, στην εκπομπή Οδηγός Καλής Ζωής του Μιχάλη Κεφαλογιάννη.
«Είχα τη διάγνωση στα 41, εκεί που υποτίθεται ότι ξεκινάμε να κάνουμε μαστογραφίες. Στα 40 έκανα την πρώτη μαστογραφία και είχα αποτιτανώσεις. Μου λέει ο γιατρός δεν είναι τίποτα, το έχουν πάρα πολλές γυναίκες, θέλω όμως σε 9 μήνες να το ξαναδούμε. Σε 9 μήνες που το ξαναείδαμε δεν άρεσε στον γιατρό και με στέλνει σε μαστολόγο. Αποφασίζουν να κάνουμε μια βιοψία», περιέγραψε.
«Κάνουμε βιοψία και βγαίνει η διάγνωση και μου το εξήγησε ως εξής: σκέψου ότι ο καρκίνος είναι ένα σπίτι, το δικό σου δεν έχει ούτε παράθυρα. Δηλαδή, δε
Διαβάστε το στο topontiki.grΣυγκλονίζει η Ρεπαπή για τη μάχη με τον καρκίνο – Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν τι θα γίνει το παιδί μου
Συγκλονίζει η δημοσιογράφος Μαριλού Ρεπαπή για την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο. «Είχα τη διάγνωση στα 41, εκεί που υποτίθεται ότι ξεκινάμε να κάνουμε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει η Ρεπαπή για τη μάχη με τον καρκίνο – Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν τι θα γίνει το παιδί μου
Διαβάστε το στο spoilers