Σπύρος Μπιμπίλας: «Το βράδυ έκλαιγα στο κρεβάτι μου, με κοροϊδεύανε και τώρα μου λένε συγγνώμη»

09:24 - 06/03/2021

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλά για το τεράστιο κύμα στήριξης που δέχεται, στο Secret των Παραπολιτικών και την Σπυριδούλα Τριάντου. «Μου […] The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Το βράδυ έκλαιγα στο κρεβάτι μου, με κοροϊδεύανε και τώρα μου λένε συγγνώμη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Μπιμπίλας στα Παραπολιτικά: Το βράδυ έκλαιγα στο κρεβάτι μου - Με κοροϊδεύανε και τώρα μου λένε συγγνώμη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σπύρος Μπιμπίλας: Τα βράδια έκλαιγα – Με κοροϊδεύανε και τώρα μου λένε χίλια συγγνώμη

Για το τεράστιο κύμα στήριξης που δέχεται, από την ημέρα που οι καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης στο χώρο του θεάματος, έπεφταν «βροχή», μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Secret των Παραπολιτικών και την Σπυριδούλα Τριάντου. «Μου έχουν κάνει πολύ ωραία πράγματα. Αφού μιλάει ο κόσμος, τι να πω εγώ; Και από κόσμο που δεν το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μπιμπίλας: «Το βράδυ έκλαιγα στο κρεβάτι μου, με κοροϊδεύανε και τώρα μου λένε συγγνώμη»

ΕΛΛAΔΑ  Για τη συμπαράσταση του κόσμου μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά».  Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, δήλωσε: «Μου έχουν κάνει πολύ ωραία πράγματα. Αφού μιλάει ο κόσμος, τι να πω εγώ; Και από κόσμο που δεν το περιμέναμε βλέπω αναρτήσεις, τι οποίες και αναδημοσιεύω. Νιώθω βαθιά ικανοποίηση και βλέπω πως οι αναρτήσεις γίνονται και από κόσμο εκτός χώρου, που δεν γνωρίζω. Εγώ τι να απαντήσω λοιπόν; Απαντούν εκείνοι για μένα και τους ευχαριστώ από καρδιάς», αποκαλύπτοντας πως δεν ήταν λίγα τα βράδια που έκλαιγε.  «Μια βαθιά συγκίνηση ένιωσα την πρώτη βραδιά, όταν όλοι στάθηκαν στο πλευρό μου. Νιώθω πως έχω την αγκαλιά όλης της Ελλάδας και έκλαιγα

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: «Το βράδυ έκλαιγα στο κρεβάτι μου»

«Με κοροϊδεύανε και τώρα μου λένε συγγνώμη», αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας, στέλνοντας το μήνυμα ότι πρέπει να διορθωθεί η κοινωνία. Το άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: «Το βράδυ έκλαιγα στο κρεβάτι μου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: Το βράδυ έκλαιγα στο κρεβάτι μου, με κοροϊδεύανε και τώρα μου λένε συγγνώμη

«Νιώθω πως έχω την αγκαλιά όλης της Ελλάδας»

Διαβάστε το στο news.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: «Τα βράδια έκλαιγα και τώρα μου ζητούν συγγνώμη»

Lamianow.gr Σπύρος Μπιμπίλας: «Τα βράδια έκλαιγα και τώρα μου ζητούν συγγνώμη» Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλά για το τεράστιο κύμα στήριξης που δέχεται, στο Secret των Παραπολιτικών και την Σπυριδούλα Τριάντου. «Μου έχουν κάνει πολύ ωραία πράγματα. Αφού μιλάει ο κόσμος, τι να πω εγώ; Και από κόσμο που δεν το περιμέναμε βλέπω αναρτήσεις, τι οποίες και αναδημοσιεύω. Νιώθω βαθιά ικανοποίηση και βλέπω πως οι αναρτήσεις γίνονται […] Σπύρος Μπιμπίλας: «Τα βράδια έκλαιγα και τώρα μου ζητούν συγγνώμη» Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Σπύρος Μπιμπίλας : «Το βράδυ έκλαιγα στο κρεβάτι μου»

«Με κοροϊδεύανε και τώρα μου λένε συγγνώμη», αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας, στέλνοντας το μήνυμα ότι πρέπει να διορθωθεί η κοινωνία.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»