Κώστας Δόξας: Η ανακοίνωση για την πρώην σύζυγό του – «Προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή μου»
15:00 - 05/03/2021
Ο Κώστας Δόξας, με αφορμή δημοσίευμα όπου φιλοξενεί δηλώσεις της πρώην συζύγου του, πριν από λίγο προχώρησε στην πιο κάτω […]
The post Κώστας Δόξας: Η ανακοίνωση για την πρώην σύζυγό του – «Προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Δόξας: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την αποχώρηση του από το YFSF – All Star
Με ανακοίνωση του ο Κώστας Δόξας γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από το «Your Face Sounds Familiar – All Star», ενώ δική του ανακοίνωση εξέδωσε και ο ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Κώστας Δόξας: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την αποχώρηση του από το YFSF – All Star δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚώστας Δόξας: Η απάντηση στην πρώην σύζυγό του- Τον καταγγέλλει για κακοποίηση
Ο Κώστας Δόξας, με αφορμή δημοσίευμα όπου φιλοξενεί δηλώσεις της πρώην συζύγου του, προχώρησε πριν από λίγο σε μια ανακοίνωση – απάντηση στην καταγγελία της για κακοποίηση όσο ήταν παντρεμένοι.
Διαβάστε το στο thebest.grΟ Κώστας Δόξας απαντά στην πρώην σύζυγό του: «Προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή μου»
O γνωστός τραγουδιστής υποστηρίζει ότι σκοπός της είναι να τον πλήξει τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Η ανακοίνωση που έκανε ο Κώστας Δόξας αναφέρει χαρακτηριστικά: Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου. Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr