Κώστας Δόξας: Η απάντηση του τραγουδιστή στους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του

14:54 - 05/03/2021

Ο Κώστας Δόξας, με αφορμή δημοσίευμα όπου φιλοξενεί δηλώσεις της πρώην συζύγου του, πριν από λίγο προχώρησε στην πιο κάτω […] The post Κώστας Δόξας: Η απάντηση του τραγουδιστή στους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Κώστας Δόξας ξεσπά και απαντά στους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του

Τι συνέβη και προχώρησε σε αυτό το βήμα;

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κώστας Δόξας : Τι απαντά στην καταγγελία της πρώην συζύγου του για ξυλοδαρμό

«Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το παιχνίδι», αναφέρει ο Κώστας Δόξας για τους ισχυρισμούς της πρώην γυναίκας του.

Διαβάστε το στο in.gr

Κώστας Δόξας – Απαντά στους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του: “Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το παιχνίδι”

Τη δική του απάντηση στους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου, Μαρίας Δεληθανάση, έδωσε ο Κώστας Δόξας. Με To άρθρο Κώστας Δόξας – Απαντά στους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του: “Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το παιχνίδι” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κώστας Δόξας: Η ανακοίνωσή του στις κατηγορίες της πρώην συζύγου του για ξυλοδαρμό

ΟΚώστας Δόξας έρχεται αντιμέτωπος με την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση, καθώς εκείνη τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό. 

Διαβάστε το στο real.gr

Κώστας Δόξας: Οργισμένη απάντηση στις καταγγελίες της πρώην συζύγου για κακοποίηση

Σε σοβαρές καταγγελίες για κακοποίηση από τον πρώην σύζυγός της Κώστα Δόξα όσο καιρό ήταν παντρεμένοι, προχώρησε η Μαρία Δεληθανάση. Το άρθρο Κώστας Δόξας: Οργισμένη απάντηση στις καταγγελίες της πρώην συζύγου για κακοποίηση εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Κώστας Δόξας- Η απάντηση στις κατηγορίες της πρώην γυναίκας του

Τον κατηγορεί για κακοποίηση Η Μαρία Δεληθανάση, πρώην σύζυγός του Κώστα Δόξα, παραχώρησε συνέντευξη στο zougla.gr, καταγγέλοντας τον τραγουδιστή για κακοποίηση. Η κυρία Δεληθανάση δήλωσε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κώστας Δόξας- Η απάντηση στις κατηγορίες της πρώην γυναίκας του

Διαβάστε το στο spoilers

Δόξας: Η απάντηση του τραγουδιστή στις κατηγορίες της πρώην σύζυγού του πως την κακοποιούσε

“Προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου”

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»