Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Δέχομαι μηνύματα από ψυχιάτρους για τις Άγριες Μέλισσες»

01:42 - 05/03/2021

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος τη νύχτα της Πέμπτης προκειμένου να συναντήσει εκ νέου τον […] The post Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Δέχομαι μηνύματα από ψυχιάτρους για τις Άγριες Μέλισσες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Δέχομαι μηνύματα από ψυχιάτρους για τις Άγριες Μέλισσες

«Εστιάζουν στο πόσο υποκριτικά αγγίζουμε σωστά τον ρόλο της ιδιαιτερότητας και του Μιλτιάδη πια και της δικής μου»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ιωάννης Αθανασόπουλος: «Δέχομαι μηνύματα από ψυχιάτρους για τις Άγριες Μέλισσες»

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος που γνωρίσαμε μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες...

Διαβάστε το στο Zougla

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος που γνωρίσαμε μέσα από στις «Άγριες Μέλισσες» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον απόηχο που...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ιωάννης Αθανασόπουλος: Δέχομαι μηνύματα από ψυχιάτρους για τις Άγριες Μέλισσες

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Ιωάννης Αθανασόπουλος. Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον ρόλο του «Γιάννου»... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ιωάννης Αθανασόπουλος: Δέχομαι μηνύματα από ψυχιάτρους για τις Άγριες Μέλισσες

Διαβάστε το στο spoilers

Ιωάννης Αθανασόπουλος: "Δέχομαι μηνύματα από ψυχιάτρους για τις Άγριες Μέλισσες" (video)

Πρόδωσε με χαμόγελο πως θα συνεχίσει να εμφανίζεται στη σειρά

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Τηλεθέαση: Πρωτιά για τη Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου

Ο πολυτάλαντος Μάκης Παπασημακόπουλος στο Traction

Η Φιλίτσα Καλογεράκου για τις τοξικές συμπεριφορές: «Το κλάμα και τα ξενύχτια που έχω ρίξει, μόνο εγώ τα ξέρω»

Τηλεθέαση: Τη Ναταλία Γερμανού ή τον Κώστα Τσουρό «εμπιστεύτηκε» το τηλεοπτικό κοινό;

Νίκος Συρίγος κατά Απόστολου Λύτρα: «Η συμπεριφορά αυτή είναι το αποτέλεσμα μετά το θεραπευτικό πρόγραμμα που ακολουθεί;»

Μάρκος Σεφερλής για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν έχω λόγο να πάω στην εκπομπή του, δεν έχω να πω κάτι μαζί του»