Δάκρυσε ο Άνθιμος Ανανιάδης για τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά

01:06 - 05/03/2021

Ο Άνθιμος Ανανιάδης βρέθηκε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό του The 2night Show στον […] The post Δάκρυσε ο Άνθιμος Ανανιάδης για τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άνθιμος Ανανιάδης: Δάκρυσε για τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά

«Ήταν ο καλύτερος μου φίλος ο Κώστας Βουτσάς»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τα δάκρυα του Άνθιμου Ανανιάδη για τον Κώστα Βούτσα – «Τον ευχαριστώ για όλα»

Ο Άνθιμος Ανανιάδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον αείμνηστο ηθοποιό, Κώστα Βουτσά μη μπορώντας, μάλιστα, να κρύψει την συγκίνηση του. Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Άνθιμος Ανανιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άνθιμος Ανανιάδης: Δάκρυσε για τον Κώστα Βουτσά

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του για τον Κώστα Βουτσά ο Άνθιμος Ανανιάδης, μιλώντας για την τελευταία ταινία στην οποία εμφανίζεται ο αείμνηστος ηθοποιός και στην οποία ο ίδιος πρωταγωνιστεί

Διαβάστε το στο vita.gr

Δάκρυσε ο Άνθιμος Ανανιάδης για τον Κώστα Βουτσά: Τον ευχαριστώ για όλα

Καλεσμένος στο πλατό του «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ηθοποιός... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δάκρυσε ο Άνθιμος Ανανιάδης για τον Κώστα Βουτσά: Τον ευχαριστώ για όλα

Διαβάστε το στο spoilers

Άνθιμος Ανανιάδης: Φανερά συγκινημένος, ο νεαρός ηθοποιός είπε για τον Κώστα Βουτσά πως «έχουμε πλάνα μαζί του τα οποία θα παίξουν στην ταινία που ετοιμάζουμε».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Άνθιμος Ανανιάδης: "Ήταν ο καλύτερος μου φίλος ο Κώστας Βουτσάς" (video)

"Χρόνια έλεγα ότι θα κάνω μια ταινία στην οποία θα παίξει τον πατέρα μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Άνθιμος Ανανιάδης: Φανερά συγκινημένος, ο νεαρός ηθοποιός είπε για τον Κώστα Βουτσά πως «έχουμε πλάνα μαζί του τα οποία θα παίξουν στην ταινία που ετοιμάζουμε».

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

5-Minute Mom: Η Έλενα Χαραλαμπούδη αποκάλυψε τη συνεργασία που «εκτόξευσε» το κανάλι της στο YouTube

Ο Αντώνης Κανάκης «καρφώνει» τον Εκατομμυριούχο για την ερώτηση Σκορδά – Καινούργιου: «Αυτό είναι το τραγικό»

MEGA Stories: Ιστορίες αληθινών εγκλημάτων που καθηλώνουν

Βούλα Πατουλίδου για τις τελευταίες στιγμές του Γιάννη Μπουτάρη: «Μου είπε: ρε συ Βούλα, δεν είμαι καλά»

Μαρία Φιλίππου: Τι αποκάλυψε για τα παρασκήνια του «Εμείς κι Εμείς»;

Γιώργος Παπακώστας για Ελένη Μενεγάκη: «Ανταλλάσσουμε likes ή μηνύματα… αλλά μέχρι εκεί»