Θεοδωρίδης : “Δεν είδα τίποτα στο γήπεδο, στην Τούμπα έχουν γίνει χειρότερα”! (vid)

00:26 - 03/12/2019

Στην εκπομπή “H Δική στο OPEN” φιλοξενήθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης έχοντας για μια ακόμα φορά στο… ρεπερτόριο του ένα ακόμα “παραλήρημα” κατά του ΠΑΟΚ ακόμα και μετά τα όσα απίθανα έγιναν κατά την διάρκεια της άφιξης της αποστολής του Δικεφάλου! Ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μεταξύ άλλων είπε ότι δεν συνέβη… απολύτως τίποτα στο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεοδωρίδης για όσα έγιναν στο "Καραϊσκάκη": Δεν ξέρω, δεν είδα τίποτα- Στην Τούμπα έχουν γίνει χειρότερα

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Δίκη στο OPEN» όπου δήλωσε ότι δεν είδε τίποτα και δεν ξέρει τίποτα από τα επεισόδια και την επίθεση που δέχθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ κατά την είσοδο της στο Καραϊσκάκη, λέγοντας μάλιστα ότι δεν μπορούν να ελέγξουν τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Σάββας Θεοδωρίδης κλήθηκε να σχολιάσει την επίθεση κατά της αποστολής του ΠΑΟΚ, λέγοντας αρχικά: «Ακούγονται πράγματα απίθανα. Δεν ήμουν κάτω, είμαι επίτιμος πρόεδρος, είμαι Ολυμπιακάρα 70 χρόνια και πηγαίνω να βλέπω τον Ολυμπιακό. Όταν εμένα στην Θεσσαλονίκη, μου σπάγανε το παρμπρίζ αυτοκινήτου και κινδύνευα να σκοτωθώ. Είναι αστεία αυτά που λένε, τους ακούω και τρελαίνομαι.

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»