Δημήτρης Κουφοντίνας: Μαίνεται η πολιτική κόντρα – Το διπλό αίτημα των δικηγόρων του
12:39 - 04/03/2021
Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει για τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Διαβάστε για το διπλό αίτημα των δικηγόρων του Δημήτρη Κουφοντίνα και την πολιτική κόντρα στη Βουλή με ένα κλικ στο Ethnos.gr
The post Δημήτρης Κουφοντίνας: Μαίνεται η πολιτική κόντρα – Το διπλό αίτημα των δικηγόρων του appeared first on Menshouse.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο menshouse.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Κουφοντίνας : Συνεχίζω μέχρι τη δικαίωση
«Συνεχίζω την απεργία πείνας μέχρι να ακυρωθεί η παράνομη μεταγωγή μου στον Δομοκό και να με μεταφέρουν στον Κορυδαλλό, όπως προβλέπει ο νόμος τους, που τον ψήφισαν ειδικά για μένα» διαμηνύει ο απεργός πείνας και δίψας Δημήτρης Κουφοντίνας από τη ΜΕΘ
Διαβάστε το στο in.grΔημήτρης Κουφοντίνας : Συνεχίζω μέχρι τη δικαίωση
«Συνεχίζω την απεργία πείνας μέχρι να ακυρωθεί η παράνομη μεταγωγή μου στον Δομοκό και να με μεταφέρουν στον Κορυδαλλό, όπως προβλέπει ο νόμος τους, που τον ψήφισαν ειδικά για μένα» διαμηνύει ο απεργός πείνας και δίψας Δημήτρης Κουφοντίνας από τη ΜΕΘ
Διαβάστε το στο tanea.grΔημήτρης Κουφοντίνας : Συνεχίζω μέχρι τη δικαίωση
Διαβάστε το στο tovima