Ιωάννα Ασημακοπούλου: Αρνήθηκα να συνεργαστώ με συγκεκριμένους ανθρώπους του θεάτρου (videos)

09:24 - 04/03/2021

Για το ελληνικό #metoo μίλησε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Ασημακοπούλου η οποία ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης (3/3) στο…

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Αρνήθηκα να συνεργαστώ με συγκεκριμένους ανθρώπους στο θέατρο για να προστατευτώ

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον χώρο της Τέχνης, ενώ αποκάλυψε πως έχει αρνηθεί να συνεργαστεί με συγκεκριμένους ανθρώπους στο θέατρο, προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της. «Στη “Φαμίλια” καταλαβαίνω πως είναι να είσαι γονιός, γιατί εγώ δεν είμαι. Είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών και μπαίνω στη διαδικασία […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Αρνήθηκα να συνεργαστώ με ανθρώπους για να προστατευτώ

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η ηθοποιός Ιωάννα Ασημακοπούλου και μεταξύ άλλων για το ελληνικό MeToo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου για περιστατική σεξουαλικής πανενόχλησης και κακοποίησης. Η Ιωάννα Ασημακοπούλου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως «Ζουζουνέλ» στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το σόι σου», συμμετείχε στη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Έχω αρνηθεί να συνεργαστώ με ανθρώπους για να προστατευτώ»

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου αποκάλυψε πως έχει αρνηθεί να συνεργαστεί με συγκεκριμένους ανθρώπους στο θέατρο, προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της... The post Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Έχω αρνηθεί να συνεργαστώ με ανθρώπους για να προστατευτώ» appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Κώστας Χαλκιάς: Πέθανε σε ηλικία 72 ετών ο λαϊκός τραγουδιστής

Μεσολόγγι: Συνελήφθη 17χρονος και οι γονείς του για τον εμπρησμό περιπολικού

Τρόμος στον αέρα: Δυνατός κρότος σαν έκρηξη προκαλεί αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους

Ακρίβεια, ο «γόρδιος δεσμός» της κυβέρνησης - Τι λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών

10ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου: Με περισσότερες από 110 ταινίες σε 14 πόλεις

Ολλανδία: Επειγόντως στο Άμστερνταμ ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών