Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Άση Μπίλιου: «Έχω κάνει κάτι; Να σου ζητήσω συγγνώμη»
01:33 - 04/03/2021
Με αφορμή την ομοιότητα της ηθοποιού Ιωάννας Ασημακοπούλου, που ήταν καλεσμένη στο The 2Night Show, με την Άση Μπήλιου, ο […]
The post Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Άση Μπίλιου: «Έχω κάνει κάτι; Να σου ζητήσω συγγνώμη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Άση Μπήλιου: «Σε έχω στεναχωρήσει; Να ζητήσω συγγνώμη;»
Γρηγόρης Αρναούτογλου και Άση Μπήλιου ξεκαθάρισαν δεν πώς δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση μεταξύ τους και έδωσαν τηλεοπτικό ραντεβού όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2 Night Show βρέθηκε η Ιωάννα Ασημακοπούλου που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Φαμίλια» με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη.
Η συζήτηση κάποα στιγμή πήγε στην ομοιότητά της ηθοποιού με τη γνωστή αστρολόγο Άση Μπήλιου την οποία πήραν στο τηλέφωνο!
Το τηλεφώνημα ήταν και μία καλή ευκαιρία για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ξεκαθαρίσει τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έγιναν με την Άση Μπήλιου καθώς είχαν να μιλήσουν για περίπου μια δεκαετία.
«Πόσα χρόνια έχουμε να τα πούμε, πάνω από δέκα. Έχω κάνει κ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΑρναούτογλου σε Μπήλιου : «Έχω κάνει κάτι να σου ζητήσω συγγνώμη;» (vid)
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάλεσε στο τηλέφωνο την γνωστή αστρολόγο κι ακολούθησε ένας ιδιαίτερος διάλογος.
Διαβάστε το στο to10.gr