Ιωάννα Ασημακοπούλου: “Έχω συνεργαστεί με κάποιους από αυτούς που έχουν καταγγελθεί, δεν είχα κάποια ακραία συμπεριφορά”
01:27 - 04/03/2021
Η Ιωάννα Ασημακοπούλου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης. Η αγαπημένη
To άρθρο Ιωάννα Ασημακοπούλου: “Έχω συνεργαστεί με κάποιους από αυτούς που έχουν καταγγελθεί, δεν είχα κάποια ακραία συμπεριφορά” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Ασημακοπούλου: Έχω συνεργαστεί με κάποιους από αυτούς που έχουν καταγγελθεί
Η επικοινωνία του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Άση Μπήλιου
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΙωάννα Ασημακοπούλου: Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν καταγγελθεί
Η Ιωάννα Ασημακοπούλου αποκάλυψε πως έχει αρνηθεί να συνεργαστεί με συγκεκριμένους ανθρώπους στο θέατρο, προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της.
Διαβάστε το στο in.grΙωάννα Ασημακοπούλου: Έχω αρνηθεί να συνεργαστώ με κάποιους ανθρώπους για να προστατευθώ
Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν η Ιωάννα Ασημακοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Η Φαμίλια», μίλησε για τον ρόλο της “Μαίρης” και περιέγραψε τις ξεκαρδιστικές στιγμές που ζει με τους συναδέλφους της στα παρασκήνια. Η Ιωάννα Ασημακοπούλου δήλωσε πως τα μεγαλύτερα λάθη της σε σχέσεις […]
Διαβάστε το στο dete.gr