Ιωάννα Ασημακοπούλου: “Έχω συνεργαστεί με κάποιους από αυτούς που έχουν καταγγελθεί, δεν είχα κάποια ακραία συμπεριφορά”

01:27 - 04/03/2021

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης. Η αγαπημένη To άρθρο Ιωάννα Ασημακοπούλου: “Έχω συνεργαστεί με κάποιους από αυτούς που έχουν καταγγελθεί, δεν είχα κάποια ακραία συμπεριφορά” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Έχω συνεργαστεί με κάποιους από αυτούς που έχουν καταγγελθεί

Η επικοινωνία του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Άση Μπήλιου

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν καταγγελθεί

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου αποκάλυψε πως έχει αρνηθεί να συνεργαστεί με συγκεκριμένους ανθρώπους στο θέατρο, προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της.

Διαβάστε το στο in.gr

Ιωάννα Ασημακοπούλου: Έχω αρνηθεί να συνεργαστώ με κάποιους ανθρώπους για να προστατευθώ

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν η Ιωάννα Ασημακοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Η Φαμίλια», μίλησε για τον ρόλο της “Μαίρης” και περιέγραψε τις ξεκαρδιστικές στιγμές που ζει με τους συναδέλφους της στα παρασκήνια. Η Ιωάννα Ασημακοπούλου δήλωσε πως τα μεγαλύτερα λάθη της σε σχέσεις […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: «Το τελευταίο διάστημα υπήρχε μια απόσταση, δεν χωρίσαμε»

Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι σε μία φάση ζωής που λέω “πόσο λίγοι είμαστε μπροστά στους γιατρούς”»

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Με τον 2χρόνο γιο τους για πρώτη φορά σε επίδειξη μόδας – Βίντεο

Jennifer Lopez: Στο Λονδίνο με εμφάνιση που θύμισε ηρωίδα το Αλφρέντ Χίτσκοκ!

Εβελίνα Νικόλιζα για Παπαδημητρίου – Γεροντιδάκη: «Διάβασα για τη σχέση, μακάρι να ισχύει»

Δήμητρα Πισπιρίγκου για Ειρήνη Μουρτζούκου: «Δεν απαντώ σε αηδίες» – Η πρώτη αντίδραση στις φήμες ότι έκαναν παρέα